Melania Trump'tan tepki çeken ziyaret!

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın FETÖ bağlantılı olduğu öne sürülen bir okulu ziyaret etmesi sosyal medyada tepki topladı

Melania Trump'tan tepki çeken ziyaret!
Melania Trump'tan tepki çeken ziyaret!
GİRİŞ 05.03.2019 22:29 GÜNCELLEME 06.03.2019 09:36
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD'nin FETÖ karşısındaki tavrı iki ülke arasındaki iş birliği ile ilişkileri sorgularken, Washington'dan yine oldukça tartışmalı bir hamle geldi.

 

Başkan Trump'ın eşi Melania Trump Oklahoma'ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir FETÖ okulunu ziyaret etti.



FETÖ OKULUNU ZİYARET

First Lady'nin bu ziyareti uluslararası basın kuruluşları tarafından takip edildi. Okul hakkında FETÖ okulunun yöneticileirnden bilgi alan Melania Trump, sınıfları gezi öğrencilerle vakit geçirdi.

ABD'NİN FETÖ'YE KARŞI TAVRI

15 Temmuz'dan sonrasına kadar ABD FETÖ'ye yönelik oyalamalı tavrını sürdürüyor. Özellikle Adalet Bakanlığı düzeyinde yürütülen FETÖ takibi karşısında oldukça yavaş bir soruşturma sürdüren ABD yönetimi FETÖ'cülere kucak açıp rahat bir yaşam sürdürmelerine olanak tanıyor.

Anadolu Ajansı'nın (AA) 2016 yılındaki bir haberinde söz konusu okuldan FETÖ'ye ait sözleşmeli (charter) okul olarak bahsedildiği görülüyor.

15 Temmuz'dan sonra aralarında Hakan Şükür gibi çok sayıda FETÖ'cünün de bulunduğu kabarık bir listeden oluşan grup, ABD'ye sığınmıştı.

YORUMLAR 23
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    melenıa yarın torununu o okullara kayıt yaptırırsa şaşırmayın
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    gülen geldiki geldi ne olacak on binler polis koruyacak masraf 5 yıldızlı hapishanede kalacak masraf yıllık 800 milyon masrafı olacak ülkeye 300 personel bekleyecek yemeği hergün tahlil edilecek masraf sağlık gideri doktor-elektrik-su-internet-tv masraf gelse sanki idam edeceksiniz kılına dokunulmaması şartıyla ancak verirler bize
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bence boşuna güleni teslim edecekler diye düşünmeyin abd adamını verirmi şunuda unutmayın öcalanı verdiler ne oldu kılına zarar gelmemesi şartıyla kurşun geçirmez camlarda sorguladık mahkemeye katılan herkesi sorgulayıp silahsız içeri aldık.öcalanın yıllık masrafı 800 milyon lira sağlık-yakacak-yiyecek-doktor-klima tv-internet giderleri dahil gülen gelse bize külfet masraft en acısı düşmanımızı bize besletiyorlar.
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    hey abd hey bizim teslim edin terörist dediğimiz gülen ve adamlarına tam tersi değer veriyorsun bizim pkk eşkıya terörist dediğimiz paçavralara değer verip 23 bin tır mühimmat veriyorsun bütün islami örgütlere el nusra-taliban çeçen mücahitlerine vs bunlarıda terörist ilan ediyorsun ey abd sen kendine hizmet etmeyen gurupları terörist ilan ediyorsun sana çalışmayan yöneticilere diktatör diyorsun dünyanın tek diktatörü sensin ancak sen akıbetini düşün gücünü düşüneceğine
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    abd yakında eğitim kurumlarının yüzde 20 payını gülene verecekler çünkü abd nin kendi okullarında esrar ve uyuşturucu kullanmı yüzde 80 lerde gülen okulları en başta başarılı öğrencileri kapıp isim yapma taktiği uyguluyor.başarısız öğrencilerle ilgilenmezler her zaman velinin gözünü boyarlar bütün taktikleri bilirler.kadro kapmanın 1.yeri okullar üniversitelerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi