Sürenin dolmasını beklemediler! Ülkeyi terk ettiler!

Venezuela hükümetinin, ülkeyi terk etmeleri için 72 saat süre tanıdığı ABD'li diplomatlar, belirlenen süre dolmadan ülkeden ayrıldı.

Sürenin dolmasını beklemediler! Ülkeyi terk ettiler!
Sürenin dolmasını beklemediler! Ülkeyi terk ettiler!
GİRİŞ 14.03.2019 22:41 GÜNCELLEME 14.03.2019 23:53
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, bugün  Venezuela'da kalan tüm ABD'li diplomatlar ülkeyi terk ettiğini bildirdi.

 

 

Pompeo açıklamasında, "Bunun onlar için zor bir durum olduğunu  biliyorum çünkü onlar kendilerini Venezuela halkının demokrasi ve daha iyi bir  gelecek içinde yaşama arzularına destek vermeye adamışlardı." ifadesini kullandı.

Pompeo ayrıca ABD yönetiminin, kendini geçici devlet başkanı ilan  eden Juan Guaido'yu meşru lider olarak tanımaya devam edeceğini vurguladı.

 

 

Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, salı günü yaptığı  açıklamada, ABD'li diplomatların 72 saat içinde ülkeyi terk etmelerini istemişti.

YORUMLAR 31
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlar bunlar. Girdikleri yerden ne çalsam derdine düşüyorlar. Gerekirse dünyadan da defolun...
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    abd teror devletinin olmadigi yer cok daha yasanir olmustur nereye abd teror devletinin eli uzanmissa orasi yasanmaz olmustur birakin baska milletlerin yakasini defolun gidin siyon usagi terorsit soysuzlar.
    Cevapla
  • vatan evladı 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyükelçilikmi yoksa kalemi katillerin ne iş yaptığı açıkta
    Cevapla
  • dadaş35 5 yıl önce Şikayet Et
    Katil ABD karıştırıp iç savaş çıkaracağı yerlerde önce Demokrasiden söz eder ki O ülkenin Kılıçtaroğulları ortaya atılsın Ne Demokrasisinden bahsediyorlar Sömürgeciler İşte venezuelanın Kılıçdaroğluda çıktı ortaya.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd'nin ülkemizi terk etmelerini bekliyoruz. Nato'da müttefikiz dediğimiz böyle müttefik olmaz olsun. Darbelerle zaten ülkemize nefes aldırmadılar.Terör örgütlerine verdikleri destek de artık açıkça ve gözümüze soka soka yapılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!