S-300'ün gizli parçalarını çalarken yakalandı! 14 yıl hapis!

Rus S-300 hava savunma sistemlerinin gizli parçalarını çalmak isterken suçüstü yakalanan Polonya vatandaşı Marian Radzajewski, Moskova'da çıkarıldığı mahkemede casusluk suçları nedeniyle 14 yıl hapse mahkum edildi.

S-300'ün gizli parçalarını çalarken yakalandı! 14 yıl hapis!
S-300'ün gizli parçalarını çalarken yakalandı! 14 yıl hapis!
GİRİŞ 25.06.2019 23:12 GÜNCELLEME 25.06.2019 23:13
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Rusya hükümetinin 'gizli' nitelediği materyallerin bulunması nedeniyle kamuoyuna kapalı yapılan duruşmada, Radzajewski'nin S-300 parçalarını Polonyalı bir tedarikçi için çalmak istediği ifade edildi.

 

 

Rusya Federal Güvenlik Servisi FSB'nin verilerine göre, önde gelen bir askeri tedarik şirketi, gizli parçaları çalması ve Polonya'ya ihraç etmesi için Radzajewski'yle anlaşma yaptı. Ancak Radzajewski, parçaları çalmaya çalışırken yakalandı.

14 YIL HAPSE MAHKUM EDİLDİ

 

 

Marian Radzajewski, Moskova'da çıkarıldığı mahkemede casusluk suçları nedeniyle 14 yıl hapse mahkum edildi.

YORUMLAR 36
  • Jdjsjakk 4 yıl önce Şikayet Et
    Polonya ise o kesin Almanya adamıdır Almanya kimin adamı o sonraya kalsın
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye uyduruyorsun ?
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu s400 işini gözümüzde çok fazla büyütmeye başladık gibi geliyor. Savunma işi bizi çok yorar biz feth etmeyi severiz onun için saldırı gücümüze çok yıkıcı olmalı. Cipras efendiyi görüyoruz Bi avuç milletiyle bizi tehdit etme cüretini kendinde buluyor. Onun için diyorum ki s400 un esiri olmayalım.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir avuç dediğin ülkenin arkasında AB, ABD, İsrail, Mısır gibi Türkiye düşmanları var. Yoksa sesleri dahi çıkamaz. Savunmanında büyütülecek bir yanı yok demek ancak karşı tarafı savunanların fikri.
    Cevapla
  • nusret 4 yıl önce Şikayet Et
    konunun devamını getirin lütfen... neyin peşinden gidelim... daha anlaşılır olabilirsiniz...
    Cevapla
  • efekod 4 yıl önce Şikayet Et
    tabi rus hapisanesinde 14 yılı başarıyla doldurup çıkabilirse ilk 6 ayında beni öldürün diye neolur diye yalvarmaya başlar bile dışardan gelmi bir polonyalı ve rus hapisanesinde hayller yetmez
    Cevapla
  • ali42 4 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en iyi sistemine boru diyenler sizler değilmisiniz hizmete değil yalana, vatan millet düşmanıyla bir arada olana, sadece heykel dikmekten anlayanlara oy verenler. belki eski çöp dağlarını görmeyeceğiz ama şunu göreceğimizden eminim ARAYACAKSINIZ yapılan hizmetleri
    Cevapla
  • Barış 4 yıl önce Şikayet Et
    Casusluk dedimi akla fetö gelir. Fetö dedimi siyonizm gelir. Zaten amerika almanyanın geliştirdiği savaş mühimmatlarını çalarak bugüne geldi. Savaş uçaklarından tutun diğer yüksek bilimsel ürünlerin çoğunu almanlar geliştirmştir. Ve almanyanın neden hala abd işgalinde tutulduğu anlaşılmalı. Çünkü Abd almanyayı hala çalmakda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı