Merkel'den 'hastalık' iddialarına yanıt!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, kameralar önünde iki defa titrerken görülmesi üzerine sağlık durumuyla ilgili sorulara "İyiyim" diye cevap verdi.

GİRİŞ 30.06.2019 14:26 GÜNCELLEME 30.06.2019 14:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Japonya'daki G20 zirvesinde Alman DPA haber ajansına konuşan Merkel, ''sağlığıyla ilgili endişelerin hızla yok olacağına inandığını'' söyledi. Titremesinin sebebi ve doktora görünüp görülmediği sorulduğunda ise Merkel ''doktora bildirilmesi gereken özel bir durum olmadığını'' ifade etti.

 

 

Merkel Perşembe günü Berlin'deki törende iki dakika boyunca titrerken görülmüştü. Gelecek ay 65 yaşına basacak olan Merkel, titremesi durana kadar kollarını kavuşturup bekledi. Bu sırada da kendisine uzatılan bir bardak suyu reddetti.

Merkel daha önce de Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin yanında titrerken görülmüş, sebebinin sıcak havalar nedeniyle ''su kaybı'' (dehidrasyon) olduğunu söylemişti.

 

 

Almanya Başbakanı 2017 yılında Meksika ziyareti sırasındaki bir askeri törende de titreme nöbetine girmişti. Merkel'in düzenli sağlık kontrolünden geçtiği ve herhangi bir sıkıntısı olmadığı bildiriliyor

 

YORUMLAR 4
  • Doğrucu... 4 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee sömürme mazlumların madenlerini çıkar aheste aheste. Hadi seni kurtarsın beraber sömürdüğünüz ve o sırtlayıp, beslediğin AB. Güle güle, bu sıklaşan titremeler yakında durur merak etme, bir daha hiç titremezsin.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Insallah iyidir ben pek inanamiyorum doctoru nazi olabilir merkele kasti yanlis ilac verebilir merkel baska doctora gitmesini tavsiye ederim cünkü naziler tarafindan hedefte
    Cevapla
  • izmir hakkı kul 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşlılık ayakta fazla kalamıyor denge kaybı oluyor.bunu saklamaya ne gerek var.yarın ortada yıkılırsa dahamı iyi olacak susuzluktan diye milleti kandırmasın bizde hacılar yaşlı amcalar hemde 65 yaş değil 8*-85 yaşındakiler ramazanda akşama kadar su içmiyor vede titreyeni görmedim.
    Cevapla
  • Demokrat 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa bu yuzyilin "HASTA KADIN"idir. Osmanli'ya hasta adam diyen ihtiyar nine titremeye basladi, daha bu iyi gunleri. Sapir sapir dokulduklerini de gorecegiz. Yikilislari cok hizli olacak, cunku Avrupalilar gelirlerinden veya refah duzeylerinden az birsey eksilince hemen birbirlerine giriyorlar. Kita kanaatleri yok. Bizim gibi krize, issizlige serbetli degiller.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler