Sözleriyle şaşkına çevirdi: Eğer biri ona silah çekerse önüne atlarım

Formula 1'in eski patronu Bernie Ecclestone, Putin hayranlığını şu sözlerle dile getirdi: "Biri Putin'e silah çekerse, önüne atlarım. Onun Avrupa'yı yönetmesini isterdim. Zaten ondan başka bunu yapabilecek kimse yok."

Sözleriyle şaşkına çevirdi: Eğer biri ona silah çekerse önüne atlarım
Sözleriyle şaşkına çevirdi: Eğer biri ona silah çekerse önüne atlarım
GİRİŞ 08.07.2019 12:42 GÜNCELLEME 08.07.2019 12:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

F1’in eski patronu ünlü iş insanı Bernie Ecclestone, The Times gazetesine konuştu. Formula 1’in geleceği ve özel hayatı üzerine soruları cevaplandıran Ecclestone konu politikaya gelince Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e olan hayranlığını ise gizlemedi.

 

 

"PUTİN'E SİLAH ÇEKERLERSE ÖNLERİNE ATLARIM"

Ecclestone, siyaset ve Putin hakkında şunları söyledi: "Biri Putin'e silah çekerse, önüne atlarım. Çünkü o iyi bir adam, insanlar için iyi olmayan bir şey asla yapmadı. Kırım'ı ilhak ediyorsa da bunu Rusya'yı tekrar bir araya getirmek için yaptı."

 

 

İNGİLTERE İLE RUSYA ARASINDAKİ SKRİPAL KRİZİNE DEĞİNDİ

Ecclestone, eski Rus ajan Skripal'in İngiltere'de Putin yönetimi tarafından zehirlendiği iddiasına ise, "Putin böyle bir şey yapmadı. Bu tarz şeylerle ilgilenmek için fazla meşgul biri o. Dedikoducular böyle söylemleri yayıyorlar" sözleriyle karşılık verdi.

"PUTİN'İN AVRUPA'YI YÖNETMESİNİ İSTERİM"

Ecclestone demokrasi ve Avrupa'nın yönetimi hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Putin'in Avrupa'yı yönetmesini isterdim. Zaten ondan başka bunu yapabilecek kimse yok, bu yüzden şu ankinden daha kötü bir durum olması da mümkün değil. Ben demokrasi taraftarı bir insan değilim. Yönetimlerde diktatöre ihtiyaç vardır. Diktatör olarak, 'Ben bunu yapacağım' diyebilirsiniz. Demokraside ise mevzu sulandırılır."

"HANGİ İNGİLİZ SİYASETÇİYİ TAKDİR EDİYORSUNUZ?" SORUSU

Ecclestone'un Putin'i öven sözlerinin üzerine röportajı yapan gazeteci "Peki İngiltere'den takdir ettiğiniz bir siyasetçi var mı" sorusunu yöneltti. "Margaret Thatcher'ı takdir ederim. Tony Blair da bence doğru yoldaydı fakat iş halletmektense birileriyle dost olmaya çalışırken kayboldu" cevabını veren Ecclestone kendisine Tony Blaire'e yaptığı bağışlar hatırlatılınca, "Evet bağış yaptım fakat sonradan yaptığım bağışları geri çektim. Bu yüzden bunda bir problem görmüyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 3
  • Celik 4 yıl önce Şikayet Et
    Olacak yakında. Almanya ve Fransa Rusyaya yakınlaşmaya başladı. Zaman herşeyin ilacıdır. Bekle ve gör
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırım ve ilhak deyince Kıbrıs aklıma geldi. Darısı başımıza :)
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya (Putin) Kırımı ilhak etti iyi bir şey! Gürcistan'ı kasıp kavurdu iyi bir şey! Suriye'de sivilleri vurdu oda iyi bir şey! Bunak Börni Tayyip seni Türkiye'den kovdu oda iyi bir şey.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak