Brexit Partisi lideri saldırıya uğradı

AB karşıtlığıyla bilinen Brexit Partisi lideri eski Liberal Demokrasi Partisi üyesi ve AB yanlısı Richard Hall tarafından sosyal medya üzerinden saldırıya maruz kaldı.

Brexit Partisi lideri saldırıya uğradı
Brexit Partisi lideri saldırıya uğradı
GİRİŞ 30.07.2019 15:37 GÜNCELLEME 30.07.2019 15:37

Bahsi geçen paylaşımda, Richard Hall, Nigel Farage’ın kafasını bir hedef içerisine alarak, ''Bir vatansever olarak tetiği çekmek ister misiniz?'' diye yazdı.

PAYLAŞIM TEDİRGİNLİK YARATTI

Paylaşım dakikalar içinde yayılsa da bir süre sonra kullanım politikalarını ihlal ettiği için Twitter tarafından kaldırıldı. Paylaşım, Brexit tartışmalarında her iki tarafında kullandığı dil ve tepkileri sebebiyle kaygı yarattı.

Nigel Farage’da kendi sosyal medya hesabından verdiği cevapta, ''Bir Brexit parti üyesinin, Jo Swinson (Liberal Demokrasi Partisi lideri) için aynı paylaşımı yapsa, çıkacak yaygarayı hayal edin'' yazdı.

DAHA ÖNCEDE  ‘SALDIRIYA’ UĞRAMIŞTI

Nigel Farage, Brexit tartışmaları süresince başka saldırılara da maruz kalmıştı. Farage, 20 Mayıs’ta, Avrupa Parlamentosu seçimleri kapsamında Newcastle şehrini ziyaretinde, şehir anıtı önünde yaptığı kısa konuşmanın ardından ‘milkshake’ saldırısına uğramıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı