Yunan medyasında 'rota' korkusu!

Türkiye'nin yerli ve milli İHA’larla Akdeniz ve Ege'de yaptığı denetim Yunan medyasını endişeye soktu. Ankara'nın izlediği rotayı manşetlerine taşıyan Yunan medyası, "Türkiye adalar politikasını adım adım uyguluyor'' ifadelerine yer verdi.

Yunan medyasında 'rota' korkusu!
Yunan medyasında 'rota' korkusu!
GİRİŞ 07.09.2019 12:11 GÜNCELLEME 07.09.2019 12:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türk Hava Kuvvetleri’nin envanterindeki yerli ve milli İHA/SİHA’ların havada izledikleri rotayı haberleştiren Yunan medyası, Ankara’nın bölgede izlediği stratejiyi ''tehlike'' olarak nitlendirdi. Söz konusu haberde, “Türkiye, Yunan takımadalarını bölmeyi amaçlayan politikayı sapma olmadan sistematik olarak tasarladı ve uyguluyor” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan yine yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Som-B2 füzelerinin hedefi tam isabetle vurmasını da değerlendiren haber sitesi, şu ifadelere yer verdi: “Türk medyası Som-B2 atışı için bayram ediyor. Türk ihaları Ege ve Doğu Akdeniz'i 24 saat boyunca kayıt altına alıyor”.

 
YORUMLAR 13
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    kork yunan sarhos edebilecen devlet adami devri bitti.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok bir şey ya , sizin adamınız Kemale göre biz doğu Akdeniz'de yokuz. Kemale itimat edin. Biz orada yokuz. Kedidir kedi. Koskoca adam yalan mı söyleyecek.
    Cevapla
  • ttttt 4 yıl önce Şikayet Et
    Da durrrrrrrr.
    Cevapla
  • diriliş 4 yıl önce Şikayet Et
    daha durun biz isinma hareketleri yapıyoruz gelişimiz mühteşem olacak....
    Cevapla
  • AHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Catlayın ulan çatlayın...Hatta hasedınızden geberın...Zaten sıze hedıye edılmıstı o adalar sımde bıze aıt olanı alıyoruz hepsı bu fazla zıplamayın HAK GELDI BATIL ZAIL OLDI o kadar...Hamdolsun..Rabbım hukumetımıze devletımıze ordumuza zeval vermesın...Amınnn...Zafer ınananlarındır Wesselam....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
IMF'den Türkiye açıklaması