Trump'tan PKK paylaşımı! Hem de Anadolu Ajansı videosuyla...

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Barack Obama döneminde ABD'nin Suriye'deki Kürtlerle değil, PKK ile iş tuttuğu yönündeki bir içeriği, Twitter hesabından paylaştı. Trump'ın retweet ettiği paylaşımın Anadolu Ajansı videosu olması da dikkat çekti.

Trump'tan PKK paylaşımı! Hem de Anadolu Ajansı videosuyla...
Trump'tan PKK paylaşımı! Hem de Anadolu Ajansı videosuyla...
GİRİŞ 07.10.2019 20:31 GÜNCELLEME 07.10.2019 20:45
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Trump, Twitter hesabında, Hudson Enstitüsü Kıdemli Orta Doğu Uzmanlarından Michael Doran'ın ABD'nin Suriye kararına destek veren paylaşımlarına yer verdi. 

 

 

"KÜRTLERLE DEĞİL, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN CAN DÜŞMANI PKK İLE İŞ TUTTUK"

Başkan Trump, Dorian'ın yaptığı "Obama döneminde  Kürtlerle değil, müttefikimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin can düşmanı olan PKK ile iş tuttuk. Bu politikayla Türk-PKK savaşının tohumlarını ekiyor, aynı zamanda Türkiye'yi Rusya'nın kollarına atıyorduk." paylaşımını retweet etti.

 

 

KISA SÜREDE BİNLERCE PAYLAŞIM VE BEĞENİ ALDI

Trump, Dorian'ın Ocak 2018'de Washington'da katıldığı bir panelde, Anadolu Ajansının (AA) çektiği videoyu kullanarak, "Suriye'nin kuzeyinde gördüklerinize şaşırıyor musunuz? Ben şaşırmıyorum. Ocak 2018'de Obama'nın bizi Türkiye'ye ilişkin koyduğu ikilemi açıklamıştım." paylaşımına da sayfasında yer verdi.

Söz konusu paylaşımlar, kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 44
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika derin devleti ve yahudiler amerikaya seçilen her başkanı maymun gibi oynatıp istediklerini yaptırdı.sonra trump türkiyeye yağ çekerek kurtulmaya çalışıyor.neden türkiyeye ortadoğuda-suriye ihtiyacı var ayrıca rusya ile savaştığında türkiyenin boğazlarını kullanmada karadenizi kullanmadan-incirliği kullanmadan rusyayı yenemez bundan dolayı türkiyeye yağ çekiyor sakın aldanmayın
    Cevapla
  • kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber anadolu ajansının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
  • osMAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Onların deyimi ile "iki tanrıya tapan insalar". Seçim kazanmak için yapmayacakları hiç bir şey yok. Şeref, onur, haysiyet. Bunlar zaten bu tarz insanlarda olmaz. Diğer başkan ile şimdi ki başkan arasında hiç bir fark yok! Ellerinde ki tek koz ekonomik yaptırım (Dolar). Bir gün bu da bitecek iş te o zaman neler olacağını nasipse hep beraber göreceğiz hayırlısı ile inşallah.
    Cevapla
  • abdullah1 4 yıl önce Şikayet Et
    Havada oyun ve pusu kokusu var. Türkiyenin çağrılmadığı nato tatbikatları nın Türkiyeye karşı yapıldığı biliniyor. Bunların topyekün saldırısına maruz kalabiliriz. Ordu nun tüm kapasitesini test etmek verdikleri modern silahlarla ve eğitimlerle iyice yıpratmak ağır kayıplar verdirmek niyetinde oldukları belli. Sonrasında ne niyetleri olduğu da çok belli. Çanakkale den sonra yeni bir girişimleri olabilir.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Obama cok büyük bir hata yapti türkiyeyi kendilerine düsman etti bu tarihe altin harflerle yazildi müttefik bir anda düsman cikti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!