ABD Başkanı Trump'tan yeni Türkiye açıklaması! Açık açık tehdit etti

ABD Başkanı Donald Trump, durumu yakından izlediğini belirterek Türkiye'nin kurallara uymaması durumunda yaptırım uygulayacağını açıkladı.

ABD Başkanı Trump'tan yeni Türkiye açıklaması! Açık açık tehdit etti
ABD Başkanı Trump'tan yeni Türkiye açıklaması! Açık açık tehdit etti
GİRİŞ 10.10.2019 16:48 GÜNCELLEME 10.10.2019 17:44
Bu Habere 298 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Barış Pınarı Harekatı devam ederken sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'YE YAPTIRIM TEHDİDİ

Türkiye ve Kürtlerle görüştüğünü söyleyen Trump, "Türkiye, Kürtlere uzun süredir saldırmayı planlıyordu. Onlar sonsuza dek savaşıyorlardı. Saldırı bölgesinin yakınında askerimiz yok. BİTMEK BİLMEYEN SONSUZ SAVAŞLARA son vermeye çalışıyorum. Her iki tarafla da konuşuyorum. Bazıları bizim bölgeye binlerce asker gönderip en baştan yeni bir savaş başlatmamızı istiyor. Unutmayın, Türkiye bir NATO üyesidir. Diğerleri "DIŞARIDA KAL", bırak Kürtler (bizim mali yardımımızla bile olsa) kendi savaşlarını versin diyor. Ben, eğer kurallara uymazsa, Türkiye'yi finansal açıdan çok sert yaptırımlarla vuralım diyorum! Yakından izliyorum" dedi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 298
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    savas ıslerıne gelıyo bunların serefsızler sılahları kıme satıcak para kazanmak ıcın savas cıkarıyolar desteklıyorum dıyıp mılletıde savasa surekluyo herseyın bası nato bı cıkarmadılar natodan cıkarın bız gırmek ıstemıyoruzkı cıkarkı bizde sana yaptırım yapalımm lıder kım gorelım
    Cevapla
  • mehmet akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump sen burgerini ye ve otur yerine
    Cevapla
  • Mazlumların sesi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Kore kimle Tramp gırlaşı, Kimden aldığı tepkiyle beyninden yemişçesine yolunu şaştı, Küfrünü yedi oturup anlaştı. ABD yöneticisi bu, kardaşım.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    trump nasıl başkan olmuş akşam başka sabah başka konuşuyor yanar döner kumaş gibi devlet adamı olacak kapasite yok ( bizim reis net kararlı sözünün eri dürüst dora dobra adam gibi adam) bunlara güven olmaz medyanın önünde söz verip cayan arka pilanda ne yapmaz ki dikkatli olmak lazım
    Cevapla
  • konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    gel lan hergele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor