Reuters haber ajansına konuşan ABD'li bir yetkili Amerikan Kuvvetleri'nin Ebu Bekir el Bağdadi'ye yönelik bir operasyon gerçekleştirdiğini söyledi. Ancak operasyonun yeri ve detaylarını açıklamadı.

Newsweek Dergisi'nin internet sitesine konuşan ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili, Amerikan helikopterlerinin İdlib'in kuzey doğusunda uçtuğunu ve özel bir operasyon yaptığını söyledi. Ancak hedefteki ismin kim olduğuyla ilgili bilgi vermedi. Yine newsweek'e konuşan bir başka Amerikalı askeri yetkili ise operasyonu doğruladı ve Bağdadi'nin operasyon sonucunda öldürüldüğünü ifade etti.

TRUMP: BÜYÜK BİR ŞEY OLDU

ABD Başkanı Donald Trump ise Twitter'dan "kısa süre önce çok büyük bir şey oldu" mesajını paylaştı. Ancak Trump detay vermedi. Beyaz Saray'dan ise Trump'ın bugün Türkiye saatiyle 16.00'da çok önemli bir açıklama yapacağı bilgisi paylaşıldı.

ÜZERİNDEKİ BOMBAYI PATLATTI 

ABD Başkanı Donald Trump'ın "çok büyük bir şey oldu" paylaşımı tüm dünyada merak uyandırırken Newsweek haber sitesinin iddiasına göre Pentagon yetkilisi "Bağdadi üzerindeki bombalı yeleği patlatarak intihar etti" açıklamasını yaptığı söylendi.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Nerde hani 29.10.2019 07:06
    Bunlar amerikayi bu kafa ile mi yönetiyorlar bu kadar ucuza mı
  • Yalean 28.10.2019 16:00
    Yaw hee hee biz de inandık Arizonada çekmişler filmi Bağdadi öldürdük diye cocuklara yutturmaya ugrasiyorlar. İşinize bakın...
  • Vatan 28.10.2019 13:38
    Tiyatroya devam. Bunları sizin saf halkınıza yutturun. Bize değil
  • El-Turco 28.10.2019 00:19
    Bağdadi ölmüş müş .. Yalancının ...
  • Doğrucu Davut 27.10.2019 20:57
    Abd dünyadaki bütün kötülüklerin başı diğer emperyalist ülkeler gibi ama şuda bir gerçek ki dünyada bu tür operasyonlar yapabilen tek ülke...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek