Görüşme sonrası Beyaz Saray'dan S-400 açıklaması

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alımı ile ilgili açıklama yapan Beyaz Saray, "Türkiye ile diğer alanlarda ilerleme sağlanabilmesi için Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi alımı konusundaki sorunlar çözülmeli" dedi.

Görüşme sonrası Beyaz Saray'dan S-400 açıklaması
Görüşme sonrası Beyaz Saray'dan S-400 açıklaması
GİRİŞ 14.11.2019 10:06 GÜNCELLEME 14.11.2019 14:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesinin ardından Beyaz Saray bir açıklama yaptı.

 

Donald Trump'ın "Türk ve Amerikan halkları yıllardır dost ve müttefiktir" cümlesiyle başlayan açıklamada, Türkiye ve ABD'nin Ortadoğu başta olmak üzere küresel ölçekte güvenlik konularında beraber çalıştığı belirtildi. Ayrıca, Türkiye'nin NATO'nun ikinci büyük silahlı kuvvetlere sahip olduğu ifade edildi.

"S-400 SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR"

 

Beyaz Saray açıklamasında, "Diğer alanlarda ilerleme sağlamak için, savunma alanındaki ortaklığımızı güçlendirerek, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi satın almasına ilişkin konuların çözülmesi hayati önem taşımaktadır" denildi.

YORUMLAR 8
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    S400 ler için ABD Önce NATO ile Uyumsuz dedi Başka Nato ülkelerin de S300 var Bu sefer de F35 ler ile uyumsuz dediler Türkiye ABD den gönderin ekibinizi RUSYA' da çağıralım Sorun ne ise çözülsün HAYIR OLMAZ bile diyemediler! "ARPA EKMEĞİ Gastritli Arka Lob lartına bahane " S400 ler F35 leri tesbit ediyor ve şuan EN ETKİLİ hava korunma füzesi durumun da . Bu durum f35 lerin İmajını zedeliyor buna ilaveten ABD'nin Patriot' ların dan daha ucuz olması + Birde Bunu Türkiye gibi bir ülkenin satın alması + Silah kullanım izin şart bağlayacılığı gibi bir çok önemli +++ ları var Yetmezmiş gibi İTRAİL' in F35 leri hangar hayalet uçakları konumuna düşüyor...
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD sen önce Dünyaya ve Türkiye ye terör ihrac etmek den vaz geç
    Cevapla
  • Analizci 4 yıl önce Şikayet Et
    S400 diye bir sorun yoktur aldık kurduk aktive edilmeyi bekliyor o kadar geri gönderilmesi yada aktif edilmemesi söz konusu dahi olamaz çünkü S400 ler hayati öneme sahip 2023 e kadar bizi işgal planınız var bunu biliyoruz gerçi Anadolu insanının yüreğini bileğini büküp yapamayacaksınızda olsun tevekkül bizden takdir Allahtan maçanız yiyorsa buyrun
    Cevapla
  • ısparta32 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar stratejik bir silahmış arkadaş adamlar yatıyorlar kalkıyorlar s400 ü almayın aktif etmeyin bizimde ızdırabımızı anlıyorum ekonomimiz abd yi tam karşımıza almaya şimdilik el vermiyor top çevirme zaman kazanmaya çalışıyoruz s400 den vazgeçmicez ama çıkarlarımız gereği biraz erteleyecek gibiyiz sanki öyle bir hava var...
    Cevapla
  • pratik 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bizim istediğimizi yapmazsanız ağzınızla kuşda tutsanız size düşmanız ve ülkenizi parçalayana kadarda devam edeceğiz diyorlar bütün dayatmaları bu yüzden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi