Kur'an-ı Kerim üzerinden çirkin provokasyon!

Norveç'te "Norveç'in İslamlaşmasını Durdurun" isimli aşırı sağcı grubun gösterisi skandal görüntülere sahne oldu. Kur'an-ı Kerim yakmak isteyen İslam düşmanı gruba polis engel olunca, grubun lideri iki adet Kur'an-ı Kerim'i çöpe attı.

Kur'an-ı Kerim üzerinden çirkin provokasyon!
Kur'an-ı Kerim üzerinden çirkin provokasyon!
GİRİŞ 17.11.2019 00:56 GÜNCELLEME 17.11.2019 00:56
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Norveç'te, "Norveç'in İslamlaşmasını Durdurun (SION)" isimli aşırı sağcı grup, Kur'an-ı Kerim üzerinden provokasyon yapmaya çalıştı.

POLİS İZİN VERMEYİNCE KUR'AN-I KERİM'İ ÇÖPE ATTI

 

Norveç devlet televizyonu NRK'nin haberine göre, göçmenlerin yoğun yaşadığı Kristiansand kentinde gösteri yapan grup, Kur'an-ı Kerim yakmak istedi. Polisin buna izin vermemesi üzerine grubun lideri Arne Tumyr, iki adet Kur'an-ı Kerim'i çöpe attı.

Norveçli aktivist ve Müslümanlardan oluşan 500 kişilik başka bir grup da Tumyr'e tepki gösterdi.

 

Kristiansand polisinden yapılan açıklamada, aşırı sağcı grubun gösterisine son verildiği ve 5 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.

'SOKAKLARIMIZDA İSLAM DÜŞMANI İSTEMİYORUZ'

Aktivist ve Müslümanlardan oluşan grup ise polise tepki göstererek, "Sokaklarımızda ırkçı ve İslam düşmanı istemiyoruz" şeklinde sloganlar attı.

Mayıs ayında Danimarka'da aşırı sağcı Sıkı Yön Hareketi Lideri Rasmus Paludan'ın, Müslümanların yoğun yaşadığı bir semtte Kur'an-ı Kerim yakıp Müslümanlara küfür etmesi büyük tepki çekmişti.

Haziranda da Finlandiya'da aşırı sağcı Önce Finlandiya İnsanı Partisi Başkanı Marco de Wit, Kur'an-ı Kerim'i yırtıp yere atarak, provokasyon yapmaya çalışmıştı.

YORUMLAR 192
  • Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    Kâfir ve Gavur boşuna dememiş Atalarımız. Avrupa birde Irkçı değilmiş, Dinlere Saygılıymış ,Düşünce özgürlüğü, İnsan ve Hayvan Hakları varmış.. Görünüyor Avrupa'nın ne mal olduğu.. Elhamdülillah bir Müslüman çıkıp ta İncile dahi Saygısızlık etmemiş ve etmez ,hiçbir Dine Saygısızlık.. Utanın Avrupa'nın modern çağda geri kalmış yobazları.. Aynaya bakınki ne mal olduğunuzu görün..
    Cevapla
  • Cesur. Yürek 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın gazabı; alçak, yobaz, şarlatan, şeytanın çocuğu, sapık, ırkçı zihniyet üzerine olsun! Siz kimsiniz, Allah'ın ayetine saygısızca alçakça bir yaklaşım içindesiniz? Allah kökünüzü kurutsun! İnşallah zalim şeytanın çocukları ateşiniz bol olsun dünyanın başına belasınız, katil Siyonistler !!!
    Cevapla
  • Adem78 4 yıl önce Şikayet Et
    O çöplük onun ibret-i alem için mezarı olur inşallah ya RAB bunu hak hakikati anlamayanlara göster. Gerçi firavunun cesedini gösteriyor yine anlamıyorlar .
    Cevapla
  • doğulu 4 yıl önce Şikayet Et
    o zavallıyı takip edin.bakın bakalım ne hale gelecek. kendisi çöp tenekelerinde kokmuş olarak yakın zamanda dünya aleme ibret olarak göreceğiz inşallah.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkolden zaten ne hale gelmis berdus. Yakinda bagira bagira geberir, insallah.
    Cevapla
  • Resul 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni Allah Teâlâ'ya havale ettik saygısız adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı