Rusya'dan S-400 açıklaması! Türkiye emir yağdırılacak bir ülke değil

Rusya Füze ve Topçu Bilimleri Akademisi Müdür Yardımcısı Konstantin Sivkov, ABD’nin S-400’den kurtulması gerektiği çağrısı yaptığı Türkiye’nin emirler yağdırılacak bir ülke olmadığını ifade etti.

Rusya'dan S-400 açıklaması! Türkiye emir yağdırılacak bir ülke değil
Rusya'dan S-400 açıklaması! Türkiye emir yağdırılacak bir ülke değil
GİRİŞ 22.11.2019 17:30 GÜNCELLEME 22.11.2019 17:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Rusya Füze ve Topçu Bilimleri Akademisi Müdür Yardımcısı Konstantin Sivkov, ABD’nin Türkiye’ye S-400’den kurtulması gerektiği çağrısı ile ilgili Sputnik’e değerlendirmede bulundu.

 

 

Sivkov, “Tamamen ABD’ye bağlı kalmamak için Türkiye silahlarını çeşitlendirme yolunda ilerliyor. Ne tam anlamıyla NATO’ya ne Avrupa’ya güveniyorlar, bu nedenle de çeşitlilik sağlamak durumunda. Baskıların arttırılması NATO’nun Türkiye’yi kaybetmesine yol açabilir” dedi.

NATO ve ABD’nin coğrafi konumu nedeniyle Türkiye’ye yönelik ilgisinin olduğunu belirten Sivkov, “Türkiye ABD’ye bağlı değil, ABD Türkiye’ye bağlı. Türkiye, ABD’yi İncirlik ve diğer üslerden çıkarıp NATO’dan ayrılabilir. NATO böyle bir durumda güney kanadını kaybeder, ABD’ de askeri-siyasi bakımdan doğrudan İsrail kıyılarına atılır. Türkiye de silah sevkiyatında Rusya’ya yönelebilir. ABD, ağzına bir parmak dahi bal çalmadan sopasını gösteriyor, ama Türkiye emirler yağdırılacak bir ülke değil” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 18
  • Muhittin Aksoy 4 yıl önce Şikayet Et
    TC yi gaza getiriyor sakin inanmayin ABD lerinin bir eside Rusya ikisinin anlasmasi bizimkin den daha iyi baska ülkeleri gaza getirip kendilerine bagliyorlar.
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gördüğünü milletin bir kısmı görmüyor ve yine Türkiyeyi abd nin maşası edeceklere oy veriyor sırf Erdoğan nefreti ne yaptı bu adam size desek verecek cevapları yok ama biz millet olarak rusyaya da güvenmiyoruz o yüzden hep güçlü olmamız şart
    Cevapla
  • şermin 4 yıl önce Şikayet Et
    hicbirinize guven olmaz yerli silahlar ve kitalararasi balistik nukleer fuzelere gectikmi o zman kimse yaklasamaz bize dunyanin 4. super gucu oluruz
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz Allah rızası için inşallah yaşayıp Allah rızası için öleceğiz zaten bu dünya hiiiiç kimseye kalmıycagı için
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Allâhım Düşmanlarımıza Karşı Gücümüzü Heybetimizi Arttır Âmîn.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'