Rusya'dan Türkiye açıklaması: Büyük planlar var

Rusya tarafından Türkiye’ye yapılacak olan üçüncü S-400 teslimatlarının, 2020’nin ilk yarısında gerçekleştirileceği bildirildi.

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Büyük planlar var
Rusya'dan Türkiye açıklaması: Büyük planlar var
GİRİŞ 26.11.2019 17:48 GÜNCELLEME 26.11.2019 19:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Milli Savunma Şirketi ROSOBORONEXPORT Müdürü Aleksandır Miheyev, üçüncü S-400 teslimatlarının, 2020’nin ilk yarısında gerçekleştirileceğini bildirdi.

Miheyev basına yaptığı açıklamada, “Türkiye ve Hindistan ile yapılan S-400 anlaşmalarında şu an her şey planlandığı gibi gidiyor. 5 hava savunma bölüğünden oluşan S-400 siparişini 2025’in ilk yarısında Hindistan’a teslim edeceğiz. Türkiye’deki partnerlerimize ise S-400 çalışmamızın üçüncü teslimatına ilişkin değerlendirmelerimizi sunduk ve 2020’nin başlarında kendilerine teslim edeceğiz. Finansal konular çoktan halledildi ve Türkiye, tarafımıza tüm ödemeyi yaptı. 2019’un sonuna doğru Türk partnerlerimize Gatçin’de askeri eğitim vereceğiz. 2020’de anlaşmaların geri kalanını imzalayıp savunma sistemlerini kendilerine teslim etmeyi planlıyoruz. Ama şunu belirtmeliyim ki bizim Türkiye ile ortaklığımız sadece S-400 ile sınırlı değil. Önümüzde çok büyük planlar var" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 8
  • Müco 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya S400 leri bizim sayemizde tanıyor 2 yıldır ABD ve Türkiye süper reklam yapıyor kazanan Rusya darısı S500 lerin başına
    Cevapla
  • muhammetali 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi inşallah su uçakları da alalım
    Cevapla
  • mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    "Önümüzde çok büyük planlar var!" cümlesi Batı alemini uyuz edecektir. Nedir lan bu büyük planlar??? Kafayı yerler artık. Bu Ruslar harbiden sinsiler haaa... Bırakın adamlar gece rahat uyusunlar, ammaa yoook harbiden sinsiler..
    Cevapla
  • Müco 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar biliyor Batı'da biliyor sonra hangi adımın geleceğini rahatsızlık veren uykularını kaçıran zaten o (tam bağımsızlık)mı acaba?
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman bu s 400 faliyete gececek
    Cevapla
  • kadem 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika büyük bir dostu kaybettin artık ortadoğuda sadece araplarlasın onlarda ilk fırsatta amerikanın tepesine çıkacaklar hahahah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'