Bomba iddia! Tahtın sahibi değişiyor!

Kraliçe II. Elizabeth’in 18 ay içerisinde tahttan çekileceği ve yerine oğlu Prens Charles’ın geçeceği öne sürüldü. Prens Andrew’un ABD’li milyarder Jeffrey Epstein bağlantıları dolayısıyla taciz skandalıyla çalkalanan İngiltere Sarayı’nda, Kraliçe Elizabeth’in 95 yaşına bastığında yetkilerini oğlu Charles’a devredeceği konuşuluyor.

Bomba iddia! Tahtın sahibi değişiyor!
Bomba iddia! Tahtın sahibi değişiyor!
GİRİŞ 28.11.2019 08:24 GÜNCELLEME 28.11.2019 08:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İngiltere Prensi Andrew’un, dev bir fuhuş ağını kontrol ettiği belirtilen ABD’li milyarder Jeffrey Epstein ile yakınlığı kapsamında taciz skandalıyla çalkalanan İngiliz Kraliyet Sarayı, bu günlerde taht değişimini konuşmaya başladı.

Daily Mail’de yer alan habere göre, 93 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth’in yetkilerini 18 ay içerisinde oğlu Prens Charles’a devredeceği iddia edildi.
 
Babası Prens Philip ile bir araya gelen 71 yaşındaki Prens Charles’ın, Jeffrey Epstein bağlantısı dolayısıyla aileye zarar veren kardeşinden dolayı “bir adım öne çıkarak ipleri ele almak istediği” ve Kraliyet’in liderliğini üstlenmeye talip olduğu ifade edildi.
 
Kraliçe II. Elizabeth’in 18 ay sonra 95 yaşına gireceği ve tıpkı eşi Prens Philip’in 95 yaşında yaptığı gibi görevlerinden el çekmeyi düşündüğü bildirildi.
 
The Sun gazetesine konuşan bir kraliyet kaynağı, şunları kaydetti: “Prens Andrew’un Epstein skandalı, Prens Charles’ın bir adım öne çıkması için büyük bir fırsattı. Hiç kimse, Kraliyet Ailesi kurumundan daha büyük değildir. Buna Kraliçe II. Elizabeth’in favori çocuğu olan Prens Andrew da dahil.”
 
Prens Andrew’un tüm görev ve yetkilerini elinden alan Kraliçe II. Elizabeth, Andrew’un ABD Başkanı Donald Trump’la görüşmesine de izin vermedi. Gelecek hafta NATO Liderler Zirvesi kapsamında İngiltere’ye gidecek olan ABD Başkanı Donald Trump’la görüşecek kraliyet mensupları listesinde Prens Andrew’un ismi bulunmuyor.

Star
 

 

 

YORUMLAR 11
  • Kral 4 yıl önce Şikayet Et
    İngiltereye ilk defa bir kral geliyor demek. Bu güne kadar hep kraliçe yönetmiş krallığı. Her yere de kraliçe ismi verilmiş ingilterede. Her zaman merak etmişimdir bunlarda kral yokmu diye. Sebebini bilen var mı.?
    Cevapla
  • halit uzun 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadinin isi sanki cok ama cok zor olacak
    Cevapla
  • KADIAHMETOĞLU66 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit Han kendisine getirilen “Sultanım Hindistan’daki kardeşlerimiz. Bu gece harekete geçecekler” şeklindeki habere İngiltere Kraliçesi’ni işaret ederek şu yanıtı veriyor: “Eğer Müslümanlara huzur yoksa Kraliçede rahat uyuyamayacak!”
    Cevapla
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Vabe daha bunların kralı bu devirde kral mi oluyor geri kalmış eski kafalar deyin bakalım bizdeki gezi kafalilar.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi Avrupa olunca her türlü ilkellik ve yobazlık budala bir kesim tarafından övgü alabiliyor. Bu Avrupalılar kadar aşağılık ve kendi ırkına düşman bir toplum yoktur!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?