Rusya duyurdu: Neredeyse yolcu uçağını vuracaklardı

Rusya Savunma Bakanlığı, İsrail tarafından Şam'a düzenlenen hava saldırısı esnasında 172 kişilik bir yolcu uçağının tehlikeye düştüğünü ve uçağın Esed rejiminin hava savunma sistemi tarafından vurulmak üzereyken Rus Hmeymim Hava Üssü'ne zorunlu iniş yaptığını açıkladı.

Rusya duyurdu: Neredeyse yolcu uçağını vuracaklardı
Rusya duyurdu: Neredeyse yolcu uçağını vuracaklardı
GİRİŞ 07.02.2020 09:07 GÜNCELLEME 07.02.2020 09:09
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İsrail tarafından Suriye'nin başkenti Şam'a düzenlenen saldırıda, bir yolcu uçağının tehlikeye düşerek zorunlu iniş yaptığı öğrenildi.

 

Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırı esnasında Airbus-320 model 172 kişilik bir yolcu uçağının Rusya'nın Suriye'deki Hmeymim Hava Üssü'ne zorunlu iniş yapmak zorunda kaldığı belirtildi. 

Açıklamada ayrıca, İsrail jetlerinin Suriye hava savunma sistemlerine karşı sivil uçakları kalkan yaptığına dikkat çekildi ve bunun İsrail açısından "yaygın bir uygulama haline getirildiği" vurgulandı.

 
YORUMLAR 20
  • Dadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük düşmanlarımızdan birisin Rusya kendini temize çıkarma 1916 unutmadık bak halen daha Suriye de tavşan kaç tilki tut oyununu oynuyorsun ALLAH fırsat vermesin sana senin gibilerine
    Cevapla
  • Adak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu rusya şoyle bir cekil kenara
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sivil uçak hangi ülkeye aitmiş onuda söyleseydiniz iyiydi yoksam böyle oldu şöyle oldu demek birşey anlam ifade etmiyor.anlayamadığım bir olayda şu israil neden şamı vuruyor diyorlar iranlı asker ve örgütleri artık her ne ise onları vuruyor peki iran nerde ruslardan ses yok keza suriyeden de ses yok keza irandan da ses yok ne oluyor biz meşru müdafaa hakkımızı kullandık dünyanın öteki ucundan ses geldi garip enterasan
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH mühlet verir ihmal etmez Önce sınav sonra helak
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye hava sahası kapalı ,sivil uçağının orada ne işi var, Rusya yalan söylüyor.Yada o uçakta başka bişeyler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası