Rusya’nın başkenti Moskova’da bir trafoda meydana gelen patlamada alevler bina yüksekliğine kadar ulaştı.  
 
Moskova’ya bağlı Podolsk kentinde geniş bir alanın elektrik dağıtım işlevini gören büyük bir trafoda patlama meydana geldi. Trafonun patlamasıyla alevler apartman boyuna kadar ulaştı. Savaşı anımsatan görüntülere neden olan patlama nedeniyle trafo çevresindeki binaların camları kırıldı. Patlama nedeniyle bölgedeki 125 evin elektrik, su ve doğalgazları kesilirken, patlamadan toplam 24 bin kişi etkilendi. Patlama sonucu can kaybı yaşanmazken, maddi zararın oldukça yüksek olduğu açıklandı.
 
Patlama kentte paniğe neden olurken, bölgeden geçen bir sürücü patlamayı tesadüfen araç kamerasıyla kaydetti. Görüntüler patlamanın şiddetini gözler önüne sererken, sorunun hala devam ettiği açıklandı. Bazı bölgelere elektrik verilirken, bazı noktalarda ise hala elektrik sorunu yaşandığı ifade edildi.
 
Yetkililer, patlamanın nedeni ile ilgili araştırmaya devam edildiğini açıkladı.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Gerçekçi Değil. 12.02.2020 10:47
    Böyle Bir Patlamaya çevre Unsurların verdiği tepkimeler daha doğrusu veremediği tepkimelere dikkat edilirse Yayınlanan vidonun gerçek olmadığı anlaşılıyor. İnsan ve köpeğin tepkisizliği, çevre deki Ağaçların Yaprağının bile kımıldamaması ilk dikkat çekenleri. Bence Medya kuruluşları biraz daha dikkatli olmalılar, her hıyarım var diyene Tuzlukla Koşmamalılar.
  • Eczacı 11.02.2020 15:13
    Bence video gerçek değil. Köpek insan verdiği tepkiler normal değil.
  • Nesrin Kurnaz 11.02.2020 02:01
    Ey Rabbim! Yeryüzünde zalimlerden hiç kimseyi bırakma!