ABD de durduramıyor! 24 satte inanılmaz artış...

ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı vaka sayısının 9 bin 345'e, ölü sayısının ise 150'ye yükseldiği bildirildi.

ABD de durduramıyor! 24 satte inanılmaz artış...
ABD de durduramıyor! 24 satte inanılmaz artış...
GİRİŞ 19.03.2020 07:42 GÜNCELLEME 19.03.2020 07:42
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

ABD'deki koronavirüs salgınına ilişkin verileri takip eden Johns Hopkins Üniversitesinin son rakamlarına göre, Kovid-19 vaka ve ölü sayısı artmaya devam ediyor.

ÖLÜMLER ARTARAK DEVAM EDİYOR

Çarşamba gecesi yapılan son güncellemeye göre ABD genelindeki koronavirüs kaynaklı ölü sayısı 150'ye, vaka sayısı ise 9 bin 345'e çıktı.

Salı gecesi aynı saatlerde 108 olan ölü sayısının 24 saatte 150'ye, 6 bin 300 civarındaki vaka sayısının ise 9 bin 300 düzeyine ulaşmış olması salgının giderek yayıldığının işareti olarak değerlendirildi.

Söz konusu ölümlerin 68'i virüsün ABD'de ilk görüldüğü eyalet olan Washington'dan rapor edilirken, New York'ta 20, Kaliforniya'da ise 16 ölüm haberi rapor edildi.

Pazartesi gününden itibaren ülke genelinde test kitlerinin daha yaygın olarak dağıtılmaya başlanmasıyla birlikte tüm eyaletlerdeki vaka sayılarında kayda değer artışlar görülmeye başlandı.

ABD'DE ÜCRETSİZ TEST İMKANI YENİ TANINDI

ABD'de son olarak Başkan Donald Trump, ücretsiz yeni tip koronavirüs testi yapılmasına ve ücretli hastalık iznine imkan tanıyan yasa tasarısını imzalamıştı.
Öte yandan Florida ve Utah eyaletlerinden biri Demokrat diğeri Cumhuriyetçi iki Kongre üyesinin yeni tip koronavirüs testleri de pozitif çıkmıştı.

YORUMLAR 19
  • İZMİRLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    hani la korona virüsünü abd üretip dünyaya salmıştı?
    Cevapla
  • Boss 4 yıl önce Şikayet Et
    Tek bir abd yok , abdnin arkasindaki ailelerin hedefleri doğrultusunda yönetiliyor abd , kendi aralarında da çatışma var , trump çaresiz virüs için çözüm yolu arıyorlar
    Cevapla
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    eeeee? Hani süper güctünüz? Rabbim bir Virus gönderdi aha su hale bak..
    Cevapla
  • igddgf 4 yıl önce Şikayet Et
    yani
    Cevapla
  • mmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelişmelere baktığımızda bunun biyolojik savaş ve insan müdahalesi ile oluşan bir virüs olmadığı çok net. Virüsler muhteşem varlıklar insaoğlu bunları istediği gibi mutasyona sokup geliştiremez. Allah ın görünür, görünmez ordularını unutmayalım.
    Cevapla
  • alaaddin 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen ya. bazılar tutturmuş bir komplo teorisi
    Cevapla
  • Zekigören 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu büyük bir projenin parçası, Morallerenizi bozmayın sabırlı olun, ülkelerin geleneksel âdetleri, Halk oyunları, yemek kültürü, muhabbetler, çok önemlidir. Teknoloji kullan fakat bağımlısı olma ! Her duyduğuna hatta gördüğünüze inanmayın (ilizyon). İnancı zayıf Allah'a kendini inanıyor muş gibi yapanlar, çipli maymun gibi, sürü gibi kullanılacak. Akıllı olalım uyanık olalım ! (Kuklacının devleti yok) ekranlara fazla bakmamak özellikle cep telefonunuza ! Beynimiz için gerekli !
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz Saray ile Pentagon'a yağmur gibi yağsın inşallah...
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    bazılarına göre abd yaptı halen bunan iannıyorlar insanlar cok cahil malşesef kıyamet kopsa abd yapıyor derler cidden haddi aşıyorlar artık depremlewr içinde abd diyorlardı ya bu insanlar ne iyiyp içiyor artık inancları kalmadımı nedir ALLAH daha beterlerini verir umarım belki ozaman ALLAH belasını veriyor dünyanın derler müstehakkkkkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı