İran lideri Hamaney'in dünürü koronavirüsten hayatını kaybetti

İran lideri Ali Hamaney'in oğlu Meysem'in kayınvalidesi Seyyide İzzet Hamuşi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

İran lideri Hamaney'in dünürü koronavirüsten hayatını kaybetti
İran lideri Hamaney'in dünürü koronavirüsten hayatını kaybetti
GİRİŞ 24.03.2020 00:52 GÜNCELLEME 24.03.2020 00:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İran resmi ajansı IRNA'ya göre, Tahran'da bir hastanede Kovid-19 tedavisi gören Hamaney'in dünürü Hamuşi dün yaşamını yitirdi. Hamuşi'nin naaşının bugün toprağa verildiği belirtildi.

 

 

İRAN'DA 23 BİN FAZLA VAKA

Çin'de ortaya çıkan Kovid-19, İran'da ilk olarak 19 Şubat'ta Kum kentinde görülmüş, ardından ülkenin tamamına yayılmıştı.

 

 

İran Sağlık Bakanlığı, bugün itibarıyla ülkede Kovid-19 kaynaklı can kaybının 1812'ye yükseldiğini, vaka sayısının ise 23 bin 49 olduğunu açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • murat çingiş 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tez zamanda İnşaallah Hamaney zalimini de ona kavuştursun
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne zaman geberecen hamani.. İsrail ile ABD nin köpekleri, hala Ortadoğu'da Müslüman kanı akıtıyorsunuz. O öldürdüğünüz masum çocukların ahı nereye gitti sanıyorsun, işte o bela gelip sizi buluyor. Allah'ın laneti ve gazabı sizin gibi din ve Müslüman düşmanı şia köpeklerinin üzerine olsun.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım kendinize çevrenize bu sözlerinizle yazık etmeyin söylediklerin çok ağır laflar ben şahsen biliyorum ve o yazdığın vasıfların onda olup olmadığı araştıranlar içinde bellidir senin gibi bu üslupla yazanlar eğer bu saydığınız vasıflar onda yok ise ve Allahın sevdiği biriyse bilinsinki kendini en yüksek uçurumdan atıyor bunu yapmayın Onların dibindekiler sizlerin saydıkları vasıflar onlarda olmadığından dolayı onları canı pahasına seviyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”