Nato askerlerinde koronavirüs tespit edildi

Afganistan'da faaliyet gösteren NATO’nun Kararlı Destek misyonu, 4 NATO askerine yapılan koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Nato askerlerinde koronavirüs tespit edildi
Nato askerlerinde koronavirüs tespit edildi
GİRİŞ 24.03.2020 17:20 GÜNCELLEME 24.03.2020 17:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afganistan'daki NATO Kararlı Destek misyonu, 4 askerin enfekte olduğunu ve önleyici tedbir kapsamında bin 500 asker ve sivilin karantinaya alındığını açıkladı. Afganistan'a yeni gelen 4 NATO askerine yapılan testlerin pozitif çıktığı, karantinaya alınan ve grip benzeri semptomlar gösteren 38 askerin izole edildiği aktarıldı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 19 Mart’ta “NATO ve üyelerimiz olarak sert tedbirler almak zorunda kaldığımız bugünlerde NATO’nun temel görevi olan üyelerimizin savunması için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu süreçte bazı askeri personelimizde koronavirüs tespit edildi ve karantinaya alındılar. Bu nedenle NATO tatbikatları ertelenmiş ya da iptal edilmiştir. Ancak başta Afganistan ve Kosova olmak üzere NATO misyon görevleri kesinti olmaksızın devam edecektir” şeklinde açıklama yapmıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper sonik sesten 5kat 6kat 7kat daha hızlı füze roket üreten süper güçler dünyanın dengesini bozdular buda süper sonik virüs olsa gerek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...