Norveç'te Müslüman kadına şiddet tepkilere neden oldu

Norveç'in Akershus kenti yakınlarındaki Barum ilçesinde Norveçli bir kişinin tartıştığı bir Müslüman kadını iteleyerek yere fırlatması tepkilere neden oldu.

GİRİŞ 11.04.2020 18:36 GÜNCELLEME 11.04.2020 18:36
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Norveç'te yaşayan Müslüman aktivist Muhammed Qasim Ali, şiddet görüntülerinin bulunduğu videoyu Facebook hesabından yayımlayarak, yolda paten kayarken  dikkatli gitmeyen bir kişiyi uyaran  Müslüman bir kadının, çocuklarının önünde aşağılandığını ve şiddete maruz kaldığını belirtti.

ÇİRKİN DAVRANIŞ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ!

 

 

Bir çok kişi olayın ırkçılık sayılması gerektiği yönünde yorumda bulunurken, bir çok kişide çocuklarının yanında kadına bu şekilde davranılmasının çirkin olduğunu ifade etti.

Norveç'in Budstikka gazetesi ise, şiddette maruz kalan kadın ile gerçekleştiren kişinin 40 yaşlarında olduğu ve polisin her ikisininde ifadesini alarak olay hakkında soruşturma başlattığını duyurdu.

 

 

YORUMLAR 25
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Polisi çağırsan böyle durumda kendi insanını tutar. yada avukata git der. olayı geçiştirmek ister. Tabi böyle olduğunu anlayan kendi halkı, gittikce azgınlaşır ve almanyada hanau şehrinde olduğu gibi eline silahı kapar ve başlar yabancılara sıkmaya. Bizde zamanında şikayetlerimiz kabul olsaydı böyle olmazdı dedimizde, gene geçiştirirler. yapacak tek şey var, teşefonları açıp bunların ayıplarını çekip rezil etmek....
    Cevapla
  • Cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Imansiz dingil oğlu dingil. Sen o müslüman in aslına kurban ol inşallah.
    Cevapla
  • Barış 4 yıl önce Şikayet Et
    Norveçe de maske bağışlasak mı
    Cevapla
  • Süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Norveç diye yazılır kahbe diye okunur.
    Cevapla
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay ayi vay. Firsat bulmus imansiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık