ABD Başkanı Donald Trump, günlük basın toplantısında bir kez daha bir gazeteciye çattı. Trump, "halkı neden şubat ayında uyarmadınız" diye soran gazeteciye önce ''sesini alçalt'' diye çıkıştı, ardından Çin’e yönelik koyduğu seyahat yasağını överek ''aldığım kararlar nedeniyle bana teşekkür etmelisin'' dedi.

ABD Başkanı Donald Trump bir kez daha günlük koronavirüs basın toplantısında bir gazeteciyi hedef aldı.

CBS televizyonundan Weijia Jiang, Trump'a ''virüs bize çok önceden haber verilmeliydi. Herkes virüsü biliyordu ama kimse konuşmak istemiyordu'' sözlerini hatırlatarak, ''aynı şeyi Amerikalılar da sizin için söylüyor. Neden şubat ayında halkı uyarmadınız?'' diye sordu.

Gazeteci Trump'ın bu sözlerine "halkı virüsün çok hızlı yayıldığı uyarısı yapmadınız. Yasağı açıkladığınızda virüs zaten buradaydı". hatırlatmasını yaptı.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Misafir 21.04.2020 20:32
    ABD'ye bela olarak Trump yeter!
  • selim 21.04.2020 19:06
    maskesis dolaşarak ve cıkma yasagını eylemleştirenlere destek olarak zaten trump virüsle mücadele edilmediğini ortaya koydu çünkü para onun için hersey kendi eyaletine bile newyork a bile nasıl destek olduğu ortada
  • faik 21.04.2020 18:58
    trump un yerinde olsam bir daha almazdım toplantıya
  • Mohammer 21.04.2020 18:30
    Bravo kadın gazeteciye, trump un yüzüne vurmuş. Herşeyi bilen abd fbi cia mossad bu virüstenmi haberi yoktu cin devlet başkanının cebindeki parayı bilen abd yalan söylüyor. Virüsten aralık ayında haberi vardı fakat bize gelmez düşüncesi hakimdi geldi ve kendilerini vurdu bu iş bitsin cia nin belgesellerinde izleriz hepsini.
  • Hacivat 21.04.2020 16:01
    Gazeteci degil rezil insan bu dünyaca tehlikeli virusu alet edip seytani düsüncelerini yaymak istiyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek