ABD'de bir polis memuru, 14 yaşında olduğu belirtilen bir çocuğu puro taşıdığı gerekçesiyle darp etti. Akıllara durgunluk veren olayın görüntüsü sosyal medyada yayınlanırken, polise tepkiler çığ gibi büyüdü.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Rancho Cordova Polis Departmanı'nda görevli bir polis memurunun, 14 yaşında olduğu belirtilen erkek bir çocuğu puro taşıdığı gerekçesiyle darp etti.  Akıllara durgunluk veren olayın görüntüsü sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde polis, 14 yaşındaki çocuğu yerde sürükleyerk, yumruklar eşliğinde kelepçelemeye çalıştığı görüldü. Çocuğun yakınları söz konusu durumun yaşanması için hiçbir sebep olmadığını belirtirken “Bu tür stres altında önceden var olan ölümcül olabilecek bir sağlık durumu var” açıklamasında bulundu. Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan olaya tepki yağdı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • Ali haydar yemez 30.04.2020 04:13
    ABD polisinin sınırsız yetkisi var Butür insanlık dışı uygulamayı tv sık rastlanıyor genelde siyahlar butür olaylara maruz kalıyorlar birdaha yaşanmaması için önlem alamıyorlar.
  • 'vvvvvvv 30.04.2020 00:22
    İnsanlığın olmadığı yerde insan haklarından bahsediyorlar genelde türkiye de chp hdp ip dünyada araplar
  • MSG 29.04.2020 22:51
    Paramparça ol abd Paramparça ol avrupa Yok ol israil.... Yamyamlar gibi yiyin birbirinizi İNŞAALLAH...
  • Türküngücü 29.04.2020 22:39
    zalim herkese zalim abd insanını zulümle durduruyor
  • zafer gülten 29.04.2020 21:54
    bu yaşta puro,biraz büyüdümü her türlü uyuşturucu...polis aslında ona bir nevi iyilik yapıyor,bu gibi şeyler yaparsa başına neler gelebileceğini,cezasız kalmıyacağını gösteriyor...ama şimdi polisin yaptığını yanlış demekle ne oldu---çocuk demek polisin yaptığı yapmaması gereken birşeymiş,yani ne yaparsam yapayım kimsenin bana dokunmaya hakkı yokmuşkafasına girecek ve ne isterse yapacak.-
Daha fazla yorum görüntüle