ABD geri adım attı! Şaşırtan koronavirüs açıklaması

ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü (DNI), yeni tip corona virüsün (Covid-19) ''insan yapımı'' olmadığı ve ''genetiğiyle oynanmadığı'' sonucuna ulaştığını açıkladı.

ABD geri adım attı! Şaşırtan koronavirüs açıklaması
ABD geri adım attı! Şaşırtan koronavirüs açıklaması
GİRİŞ 30.04.2020 21:52 GÜNCELLEME 30.04.2020 21:52
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

DNI'dan yapılan açıklamada, ''İstihbarat Topluluğu, Covid-19 virüsünün insan yapımı veya genetik olarak değiştirilmediğine dair bilimsel verilerle hemfikir.'' ifadesine yer verildi.

Açıklamada, "salgının kaynağının enfekte hayvanlarla temas ya da bir Çin laboratuvarında kaza sonucu ortaya çıkıp çıkmadığının ise araştırıldığı" belirtildi.

Trump yönetimi, virüsün kaynağının Çin'in Wuhan kentindeki bir bulaşıcı hastalık laboratuvarı olabileceğini iddia etmişti.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, virüsün nereden çıktığının kesin olarak belirlenebilmesi için Çin'e, dışarıdan uzmanların Vuhan'daki laboratuvara girmesine izin vermesi çağrısı yapmıştı.

Pompeo, ''Vuhan Viroloji Enstitüsünün vahşi hayvan pazarından sadece birkaç kilometre uzakta olduğunu biliyoruz.'' ifadesini kullanmıştı.

Çinli yetkililer ise söz konusu iddiaların ''asılsız'' olduğunu belirtmişti.

 

 

YORUMLAR 58
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    biri çıkıp trumpa olum karıştırma bu işleri altından biz çıkacaz demiştir
    Cevapla
  • Çiçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da yalan. Olabilir önce buvirüs için bulaşıcı deyil dediler iyce bulaştı ya bulaşıcıymış dediler ya sen nasıl takip nasıl iş yapıyorsun Dünya saglık örgütü ABD nin bazıları yalan söyliyor dogru konuşmuyorlar
    Cevapla
  • Bir Bilen 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki ABD de işin içinde...
    Cevapla
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ı hiç hesaba katan yok..Çin abd yapmamışsa-ki öyle--doğa tabiat mutasyon tesadüfler,evrim,doğal seleksiyon yani tesadüf(!)en olmuştur mu diyeceğiz.Helak olanlar kavimlerde başlarına yaklaşmakta olan belaları gördüklerinde de böyle diyorlardı.Yağmur geliyor,rüzgar esiyor ne belası...diye peygamberlerini yalanlıyorlardı.Ama öyle olmadığını kısa sürede anladıklarında iş işden geçmiş oluyordu...bu gidişle kıyamet kopsa galiba hafif bir deprem oluyor birazdan geçer-biter diyeceğiz bu kafayla..
    Cevapla
  • Cemalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çin sadece Amerika'ya tazminat ödeyecek Amerikayla çoktan anlaştı gizli olarak Amerika'da kabul etti başkalarını uyandırma dedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki