Kim Jong ortaya çıktı! Trump'tan tek cümlelik yorum!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un haftalarca görülmemesi ‘öldü’ iddialarını kuvvetlendirmişti. Kuzey Kore devlet ajansı bu iddialara Kim’in fabrika açılışındaki fotoğraflarını yayınlayarak iddialara son noktayı koymuştu. Bu gelişmeler üzerine ABD Başkanı Donald Trump’tan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Trump'ın yorum yaptığı gönderide, fotoğrafların bir Türk tarafından paylaşılmış olması ise dikkati çekti.

Kim Jong ortaya çıktı! Trump'tan tek cümlelik yorum!
Kim Jong ortaya çıktı! Trump'tan tek cümlelik yorum!
GİRİŞ 03.05.2020 03:50 GÜNCELLEME 03.05.2020 04:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore lideri Kim hakkında son haftalarda sağlığının yerinde olmadığı veya öldüğü yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

Kim Jong-un'un günler sonra fotoğraflarının medyaya servis edilmesi hakkında ABD Başkanı Donald Trump'tan da açıklama geldi.

 

 

TRUMP'TAN TEK CÜMLELİK YORUM

Trump, "Onun geri döndüğünü ve iyi olduğunu görmekten memnunum." ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLARI PAYLAŞANIN TÜRK OLMASI DİKKATLERDEN KAÇMADI

 

 

Öte yandan Trump'ın yorum yaptığı Kim Jong-un'un ülkenin başkenti Pyongyang'da gübre fabrikasının açılışına katıldığını gösteren fotoğrafların bir Türk tarafından paylaşılmış olması ise dikkati çekti.



Kuzey Kore lideri Kim hakkında son haftalarda sağlığının yerinde olmadığı veya öldüğü yönünde söylentiler ortaya atılmıştı.

Kim'in durumu hakkında tavsiyede bulunmak üzere bir grup Çinli doktorun bu ülkeye gittiği ileri sürülmüş, Kuzey Kore liderinin 12 Nisan'da kardiyovasküler bir operasyon geçirdiği ve iyileşme sürecinde olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

Hong Kong Uydu Televizyonu, Kim'in öldüğünü duyurmuş, bu haber ise herhangi bir yetkili tarafından doğrulanmamıştı.

Kim'in, 15 Nisan'da Kuzey Kore'nin kurucu lideri, büyükbabası Kim Il-sung'un doğum günü kutlaması dahil önemli etkinliklere katılmaması, sağlığı hakkında spekülasyonlara neden olmuştu.

BASIN TOPLANTISINDA DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

ABD Başkanı Trump da Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında iddialara ilişkin, "Bu konuda bir fikrim var ama size şu an söyleyemem. Onun iyi olmasını diliyorum. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, Kim'den bir haber alabiliriz." ifadelerini kullanmıştı.

İddiaların ardından Kim Jong-un'un, ülkenin başkenti Pyongyang'da gübre fabrikasının açılışını yaparken fotoğrafları yayımlanmıştı.

YORUMLAR 25
  • kim kim 3 yıl önce Şikayet Et
    Mubarek Ramazan ayına girdiğimiz için açlıktan hali kalmıyor belkide
    Cevapla
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Acayip bir tombiş adam çevresindeki ihtiyar yöneticiler acayip şakaları el kadar kağıda not almaları ile dünyanın merakı Maskotu oldu ama bu füzeleri nasıl yapıyor teknoloji si nasıl geliştirdi hayret ediyorum insanları tek tip elbise ile nasıl yaşıyor bisikletleri eski arabaları eski
    Cevapla
  • Ghykkkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan olmak güzel çok güzel şey
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    ah ulan dünya... şu tosun kadar değerimiz yok :D
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Farz edelim ölsün yerinde birisi var zaten ne farkeder başkasi yada kardeşi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu