Olay iddia! Kim değil dublörüydü

Öldüğü ya da ayağa bile kalkamayacak kadar kötü olduğu iddia edilen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'la ilgili tartışmalar dinmiyor. Kim'in tartışmaları bitirmek için yayınlanan son fotoğrafının dublörlere ait olduğu öne sürülüyor.

Olay iddia! Kim değil dublörüydü
Olay iddia! Kim değil dublörüydü
GİRİŞ 08.05.2020 09:58 GÜNCELLEME 08.05.2020 09:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünya corona virüsüyle mücadelesini sürdürürken, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un bir anda ortadan kaybolması uluslararası medyanın gündemine oturmuştu.

Kim’in kalp ameliyatı geçirdikten sonra yoğun bakımda olduğundan, felç geçirip ayağa bile kalkamadığına kadar birçok iddia ortaya atılırken, öldüğünü düşünenlerin sayısı da bir hayli fazlaydı.

Kim’in açılıştan paylaşılan fotoğrafı.

Bu spekülasyonların ardından Kuzey Kore lideri 1 Mayıs’ta ortaya çıktı. Bir fabrikanın açılışında yer alan Kim’in fotoğraflarının yayınlamasıyla ‘ölmedim, buradayım’ mesajı verildi. Ancak bu mesajdan tatmin olmayanların sayısı da bir hayli fazla.

FÜZE DENEMESİNDE GÖRÜLDÜ

Kim Jong-un’un dublör kullandığı iddiaları sık sık dile getirilse de, son fotoğrafların gerçekliğine inanmayanlar 2017’de kaydedilen bir görüntüyü işaret etti. Söz konusu videoda Kim, bir füze denemesi sırasında saç tıraşına kadar kendisine benzeyen iki kişiyle konuşurken görülüyor.

Kim ve dublörü olduğu iddia edilen kişi.

Videoyu görenler iki kişinin Kim’in dublör kullandığının kanıtı olduğunu, 1 Mayıs’ta paylaşılan fotoğrafların da dublörlere ait olduğunu savundu.

Kim Jong-un’un olası suikast girişimlerine karşı dublör kullandığı öne sürülüyor.

 

YORUMLAR 4
  • nami şener 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim se Kim, Adamın borcumu var bu kadar arıyorsunuz?
    Cevapla
  • Karamanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    kim değil dublörüymüş, kimin umrunda ki, trump bir, kim iki, bunların devlet adamlığıyla alakaları yok işleri güçleri şov
    Cevapla
  • demir ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı bir deli oyalıyor yahu ölse ne değişecek yaşasa ne olacak gelecek olan kardeşidir değişen hiç bir şey yok bu koministi sürekli haber konusu yapıp reklamını yapmayın
    Cevapla
  • esas 3 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğraflardan etrafındakilerin yüzlerini incelemek lazım. Malum gülmeyeni , yalakalıkta kusur işleyeni veya salonda uyuyanı infaz eden bir liderin etrafında insanların yüzüne zorlama , endişe ve abartı gibi haller yansır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı