Alman gazetesinden akılalmaz Türkiye haberi

Her fırsatta FETÖ'nün sözcülüğünü yapan, terör örgütü PKK propagandası haberlerini manşetine taşıyan, Türkiye düşmanlığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı ile bilinen Alman Welt gazetesi bu kez de ekonomiyi kötülemek için sahne aldı.

Alman gazetesinden akılalmaz Türkiye haberi
Alman gazetesinden akılalmaz Türkiye haberi
GİRİŞ 08.05.2020 12:15 GÜNCELLEME 08.05.2020 14:55
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Alman gazete her fırsatta FETÖ avukatlığı yapmasıyla tanınıyor. En son ocak ayında Pensilvanya'daki terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile röportaj yaparak, Türkiye'yi kötülemişti.

 

Türkiye karşıtı provokatif haberleriyle bilinen gazete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretini provoke etmişti. Almanya'nın FETÖ'cü darbeciler üzerinden Türkiye'ye şantaj yapması gerektiğini belirten gazetenin bir haberinde, "Almanya, Erdoğan'ı durdurmak için ne yapabilir? Başbakan Merkel, darbe girişimi sonrasında tutuklanan tüm Türklere iltica imkanı sunsun" ifadelerine yer verilmişti.

Sayfalarını çoğu kez teröristlere açan Axel Springer grubu gazetesi en son skandal bir habere daha imza atarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa haberini ve yaşanan gelişmeleri hadsiz yorumlarla okuyucularına sunmuştu.

 

BU SEFER DE EKONOMİ ÜZERİNDEN VURMAYA KALKTILAR

Almanya ekonomisi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle finansal kriz döneminden de daha derin bir resesyon riskiyle karşı karşıya kalırken, ülkede yüzde 6.5'lik hatta bazılarına göre yüzde 10'luk küçülme konuşulurken, Welt diline Türk ekonomisini doladı. Türkiye'nin döviz rezervi kalmadığını hatta ülkenin iflas ettiğine dair yalan haberler yaymaya başladı.

YORUMLAR 34
  • avsaroglu 3 yıl önce Şikayet Et
    vallaha alacakli düşünsün. borcumuz borç. ne oderiz ne inkar ederiz. birde alman ekonomisi fos cikti o na ne demeli?
    Cevapla
  • işin aslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yolumuz Allah yolu yükselme yolu tabii ki durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Timurray 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü neden Türkiyenin yükselişi onların pazar kaybetmesi anlamı demek.Yani para için herşey beklenir almanyadan,fransadan,belçikadan,hollandadan,yunanistandan..... Örnek: Yugoslavyanın avrupa sanayinde bir almanya olmadan ülkenin avrupa tarafından bölünmesi. Bu yukarda saydığım ülkeler o kadar kalleştir yani.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bosch simens wolkvagen gibi ürünleri almayın..
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya faşist bir ülkedir. Teröristlerde kullandıkları maşalarıdır. Almanyanın ne zaman Türkiye ile ilişkileri değişir ozaman fetöyü ülkesinden siler, yani fetö bir Alman örgütüdür. Onlar istediği için varlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!