90 yaşındaki Japon ninenin içinden canavar çıktı! Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi

Japonya'da yaşayan 90 yaşındaki Hamako Mori tam bir "oyun canavarı" çıktı. 39 yıldır bilgisayar ve konsollarda oyun oynayan en yaşlı bilgisayar oyuncusu olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

90 yaşındaki Japon ninenin içinden canavar çıktı! Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi
90 yaşındaki Japon ninenin içinden canavar çıktı! Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi
GİRİŞ 19.05.2020 12:07 GÜNCELLEME 20.05.2020 14:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Japonya, 39 yıldır bilgisayar ve konsollarda oyun oynayan en yaşlı bilgisayar oyuncusu 90 yaşındaki Hamako Mori konuşuyor. Japonya’da, "Gamer Grandma" (Oyuncu Babaanne) olarak oldukça popüler olan Mori’nin 2015 yılında oluşturduğu YouTube hesabında 250 bin abonesi bulunuyor. Yaklaşık 39 yıldır ara vermeden oyun oynadığını söyleyen 90 yaşındaki Mori, yayınladığı videolarda oyun oynamanın yanında ürünlerin kutu açılışlarını ve incelemelerini de yapıyor. Favori oyununun "Grand Theft Auto" serisi olduğunu ifade eden Mori, "Bu kadar uzun yıldır yaşadıktan sonra oyun oynamanın doğru seçim olduğunu daha iyi anlıyorum. Hayatımdan gerçekten zevk alıyorum" ifadelerini kullandı.

 

"GUINNESS REKORLAR KİTABI’NA GİRDİ"

 

Oyuncu Babaanne Mori, dünyanın en yaşlı oyuncusu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na adını yazdırdı. Oyun oynamaya başlama nedenine ilişkin açıklama yapan Mori, "Çok eğlenceli gözüküyordu. Sadece çocuklar oyun oynasaydı adil olmazdı diye düşündüm" dedi ve sadece gençlerin değil yaşlıların da çeşitli platformlarda oyun oynayabileceğini vurguladı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Müstear 3 yıl önce Şikayet Et
    olabilir kardeşim bu müslüman olmamışsa ysptıklarının ne değeri var 90 yıl boyunca sadece oyun oynamış teknolojik olmuş Allah için yaptığı bir iş var hayır ne hayrı kaldı boş
    Cevapla
  • Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Japonlar sadece tek eksigi musluman olmamalari.Adelet var, insanlara saygi var,Hosgoru var,haksizlik yok,Baska bir dunya orasi bos konusmayin.
    Cevapla
  • Evrupalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok da masum değiller inan buna biraz geriye gidip tarihlerine bakarsan görürsün
    Cevapla
  • Sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Japon yada o dediklerin çok değil, var, ama az. Japonlar tam bir eğoisttir. Bencildir ve dünyanın en mutsuz insanlarındandır. İntiharda en üst sıradadırlar. You tube dan orada yaşayan Türklerin ağzından dinleyebilirsin
    Cevapla
  • Mucahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden ibarettir. Hayat olarak ahiretten başka yurt yoktur.
    Cevapla
  • Hhuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Git ibadet yap budist
    Cevapla
  • Xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Japonlar ateisttir,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!