Sosyal mesafeyi hiçe sayıp parti yaptılar

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği yerlerden olan ABD'de yer yer hastalığın hiçe sayıldığı durumlar yaşanabiliyor. Uzmanların sosyal mesafe ve izolasyon uyarılarını dinlemeyen bir lise öğrencesi evinde sosyal mesafeyi hiçe sayarak menuziyet balosu düzenledi. Partiye gencin ailesi de destek verdi.

Sosyal mesafeyi hiçe sayıp parti yaptılar
Sosyal mesafeyi hiçe sayıp parti yaptılar
GİRİŞ 19.05.2020 15:22 GÜNCELLEME 19.05.2020 15:22

Tüm uyarılara rağmen sosyal mesafe ve sosyal izolasyon kavramlarına aldırış etmeyenler hala var.

 

 

Salgının en çok etkilediği yer olan ABD'nin İllinois eyaletindeki Northbrook kentinde yaşayan lise son sınıf öğrencisi Emma Chassman için karantina nedeniyle okullarda düzenlenemeyen mezuniyet balosunu eve taşıdı.

 

 

EVDE PARTİ

Kızlarına sürpriz yapan Chassman ailesi, kızları için evde düzenlediği sürpriz mezuniyet balosuna dj ve ışık sistemi de dahil etti. Baloya davet edilen öğrenciler tarafından kayda alınan eğlencede, maske ve sosyal mesafenin hiçe sayılmasına sosyal medyadan tepki yağdı. 

ABD'DE KORONAVİRÜS

Salgının merkez üssü haline gelen ABD'de 1 buçuk milyonu aşkın pozitif vaka bulunurken, bu vakaların 100 bine yakını, partinin yapıldığı Illinois'de yer alıyor. Salgında ABD'de bu zamana kadar 91 bin kişi yaşamını yitirdi, bu rakam Illinois'te ise 4,234.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı