Korkunç görüntüler: Cesetler 30 saat sokakta bekletiliyor

Dünya Sağlık Örgütü'nün koronavirüste merkez üssü olarak belirlediği Brezilya'da korkunç görüntüler ortaya çıktı. Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Valnir da Silva'nın cesedi 30 saat sokakta bekletildi. Ailesinin verdiği bilgilere göre ambulans ve polis cesedi almayı reddetti.

GİRİŞ 22.05.2020 22:51 GÜNCELLEME 23.05.2020 07:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Brezilya'da halı saha ve arabaların arasında kalan cesedin bu fotoğrafı büyük tepkiye yol açtı. Aile cesedin polis ve ambulans aranmasına rağmen 30 saat kaldırılmadığını ifade etti.

 

 

Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Valnir da Silva isimli bir vatandaşa ait olduğu öğrenilen ceset halı saha ve arabaların ortasında saatlerce bekletildi. Çekilen bu fotoğrafta bir yanda ceset dururken bir yanda hayatın normal akışında devam etmesi şaşkınlığa neden oldu.

GÜNDE 1188 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

 

 

Nüfusu 210 milyonu aşan Güney Amerika ülkesi Brezilya'da dün 1188 kişi hayatını kaybetmiş ve bu, bir günde kaydedilen en yüksek rakam olarak kayıtlara geçmişti.

Virüsü "küçük bir grip" olarak niteleyen Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, sosyal izolasyon gibi önlemleri almadığı ve gösteri düzenleyen destekçileriyle bir araya gelerek salgınla mücadeleyi önemsemediği için eleştirilerin odağı olmuştu.

Ülkede salgının başlangıcından bu yana 20 bin 47 kişinin hayatına mal olan Kovid-19, bugüne kadar 310 bin 87 kişide görüldü.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 10
  • ato 3 yıl önce Şikayet Et
    chp başımızda olsaydı aynı durum bizdede olacaktı..şükür etmek lazım..
    Cevapla
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbime şükürler olsun Müslümanız Rabbim Türkiyemizi korusun
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Egeliden 3 yıl önce Şikayet Et
    Ha hastane yolunu yapmayan chp zihniyeti, ha doğu da hizmet gelmemesi için yolları şantiyeleri bombalayan pkk zihniyeti..İkisi de hain zihniyet..
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Baş koymuşum Türkiye'min yoluna. Düzlüğüne yokuşuna ölürüm. Asırlardır kır atımı suladım. Irmağının akışına ölürüm Türkiye'm.
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    hastane yolunu yapamayanlar ülkenın yoneımıne olsaydı bizim sokaklarda aynı olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'