İtalya parlamentosunda konuşan aşı karşıtı bir vekil, Microsoft kurucusunun zorunlu koronavirüs aşısı getirerek dünyayı kontrolüne alacağını öne sürdü. Popülist vekil, yargıç kökenli başbakana "Bill Gates telefon ettiğinde kendisini doğrudan insanlığa karşı suç işlemekten Uluslararası Ceza Mehkemesine sevk edin" diye seslendi.

Koronavirüs pandemisiyle ilgili komplo teorilerinin başkahramanlarından birine dönüştürülen Microsoft kurucusu Bill Gates'le ilgili iddiaların en hararetlilerinden biri İtalya'daki bir milletvekilinden geldi.

Uzun zamandır pandemi uyarısı ve aşı yatırımlarında bulunmasına koşut komplo teorisyenleri tarafından Çin'le işbirliği içinde pandemiyi çıkarmak ve aşıdan servetine servet katmak hesabı yapmakla suçlanan ABD'li teknoloji devi, bu kez Roma milletvekili Sara Cunial tarafından 'aşı suçlusu' ve 'küreselci maşa' olarak nitelendi. 

Diğer milletvekillerini 'zorunlu Kovid-19 aşısı olasılığını reddetmeye' çağıran kadın vekil, 'zorunlu aşının yolsuz elit kesimlerin ve derin devletin dayatması olduğunu' savundu.

'Kadınları kısırlaştırdı, çocukları sakat bıraktı'

Pandeminin değilse bile 'aşı seferberliğinin gerisinde' Bill Gates'in bulunduğunu öne süren popülist siyasetçi, "Gates on yıllardır nüfus azaltma politikaları ve küresel siyaset üzerinde diktatöryel kontrol planları üzerinde çalışıyor, böylece tarım, teknoloji ve enerji alanlarında üstünlüğü ele geçirmeyi amaçlıyor" dedi.  

Kurduğu vakıfla az gelişmiş ülkelerde aşı kampanyaları yürüten Gates'i 'Afrika'da milyarlarca kadını kısırlaştırmak, Hindistan'da yüz binlerce çocuğu sakat bırakmakla' suçlayan Cunial, 'genetiği değiştirilmiş organizmalar' ve '5G teknolojisini' de milyarder yatırımcının 'günahları' arasında saydı.

Pandemiyle mücadele için Avrupa'da ilk İtalya'nın uyguladığı karantina ve sokağa çıkma yasağı önlemlerini de eleştiren Cunial, 'tecritin küreselci gündeme hizmet ettiğini' ve 'İtalyanların sahte bilimin kutsal engizisyonuna' maruz bırakıldıklarını iddia etti. 

'Asıl kaybedenlerin ruhları tecavüze uğrayan İtalyan çocukları olacağını' ortaya atarak "Bu şekilde okul hakkı sadece sürekli denetim altında olmaları için kelepçe takılanlara verilecek, böylece kölelik ve zorla muameleye alıştırılacaklar" diye konuştu.

'Asıl amaç dünyanın kontrolünü ele geçirmek'

"Tüm bunların asıl amacı mutlak kontrol. Tümden hükmederek egemenliği ve özgürlüğü ihlal edip insanları kobaya, köleye dönüştürmek" iddiasında bulundu.

BAŞBAKAN CONTE'YE ''KÜRESEL DERİN DEVLETİN BİR PARÇASI'' SUÇLAMASI

Sözünü kesmeye çalışan bazı milletvekilleri, meclis başkanı tarafından kurallara uyulmaları yönünde uyarıldı. Başkan'ın "Özgür bir parlamentoda herkesin görüşünü açıklamak özgürlüğü vardır" sözleri alkışlarla karşılandı.

Konuşmasını tamamlanmasına izin verilen Cunial, daha da ileri gidip İtalya Başbakanı Giuseppe Conte'yi Gates'i uluslararası yargıya havale etmesini talep etti, bu sırada "Tabii eğer bizzat Conte de küresel derin devlet komplosunun bir parçası değilse" diye ekledi. 

Geçen yıl aşı karşıtlığı fanatikliği gibi tartışmalı görüşlerinden ötürü 5 Yıldız Hareketinden ihraç edilen ve artık bağımsız vekil olan Cunial, meslekten hukuk profesörü ve yargıç Başbakan Conte'ye şöyle seslendi:

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Hilal 31.05.2020 15:19
    Bir gün Allahın yaratdığı ve Allahın güvendiği insanoğlu yine Allahın yarattığı şeytanı ve şeydanlaşmış insanları alt ederek Allahın neden insanoğluna bukadar değer verdiğini anlayacaklar Allahın planı gerçekleşecek şeytana hizmet edenlerin hüsranı yakındır.
  • İsmet Sağlak 28.05.2020 22:33
    Biz niye sesimizi çıkaralım ki...??? Uyuşturulmuş beyinler ses çıkaramaz...
  • muerte 28.05.2020 08:14
    Salgının kimin eseri olduğu ortaya çıkmaya başladı.
  • ustun recep 28.05.2020 06:01
    Bravo, dünya ve insanlık için henüz umut var demektir..
  • vatanperver Yusuf 28.05.2020 01:25
    Abdulah çiftçi statejist i youtube den izleyiniz.Aynı uyrıları yapıyo 5 senedir.durum ciddi
Daha fazla yorum görüntüle