Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden İspanya'da sevindiren haber

Avrupa'da ve dünyada koronavirüsten en fazla etkilenen ve en fazla kayıp yaşayan ülkelerden biri olan İspanya'da son 48 saattir ölüm tespit edilmedi Ayrıca İspanya'da son 24 saatte 137 yeni vaka tespit edildi.

Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden İspanya'da sevindiren haber
Koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden İspanya'da sevindiren haber
GİRİŞ 02.06.2020 21:15 GÜNCELLEME 02.06.2020 21:18

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını Avrupa ülkelerinde zirveye çıktıktan sonra etkisini kaybediyor. İspanya'dan gelen son haber de salgının seyriyle ilgili sevindirici nitelikte.

 

 

48 SAATTİR ÖLÜM TESPİT EDİLMEDİ

İspanya Sağlık Bakanlığı, son 48 saatte ülkede koronavirüs kaynaklı ölüm tespit edilmediğini duyurdu.

 

 

Bakanlık, Kovid-19 salgınıyla ilgili ölü ve vaka sayılarını güncelledi. Koronavirüs ile ilgili geçmiş verileri revize etmeye devam eden ve ölü sayısını haftalık veren Bakanlık, son bir haftada 34 kişinin salgından öldüğünü fakat son 48 saatte ölüm görülmediğini bildirdi.

SON 24 SAATTE 137 VAKA TESPİT EDİLDİ

Açıklamada ayrıca son 24 saatte yeni vaka sayısının 137 olduğu, toplam sayının 239 bin 932'ye yükseldiği bilgisi verildi.

Bu arada sol koalisyon hükümeti bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında, normal süresi 7 Haziran'da dolacak olağanüstü halin (OHAL) son kez 21 Haziran'a kadar uzatılması için meclise yeni bir tezkere sunma kararı aldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek