İsrail basınında şaşkına çeviren haber! 'Trump ve Kushner dostumuz değil...'

Yahudi yerleşim birimlerinin liderlerinden Elhayani, sözde Orta Doğu barış planına işaret ederek, 'ABD Başkanı Trump ve danışmanı Kushner, hazırladıkları planla İsrail'in dostu olmadıklarını kanıtladılar.' dedi.

İsrail basınında şaşkına çeviren haber!  'Trump ve Kushner dostumuz değil...'
İsrail basınında şaşkına çeviren haber! 'Trump ve Kushner dostumuz değil...'
GİRİŞ 04.06.2020 07:43 GÜNCELLEME 04.06.2020 07:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin liderlerinden David Elhayani, sözde Orta Doğu barış planına işaret ederek, "ABD Başkanı Donald Trump ve danışmanı Jared Kushner, hazırladıkları planla İsrail'in dostu olmadıklarını kanıtladılar." dedi.

 

 

ABD yönetiminin, İsrail'den işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan bazı bölgelerin "ilhakı" planını yavaştan almasını istediği yönündeki haberler gündemdeki yerini korurken, Elhayani, Haaretz gazetesine yaptığı açıklamada, Başkan Trump ve damadı Kushner'i topa tuttu.

Trump ve Kushner'in amacının, sözde barış planını ABD'de Kasım 2020'de yapılacak başkanlık seçiminde kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak olduğunu söyleyen Elhayani, "Trump ve Kushner, İsrail ve yerleşim birimlerinin güvenliğini akıllarından geçirmiyorlar. Trump ve Kushner, hazırladıkları planla İsrail'in dostu olmadıklarını kanıtladılar." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Sultan Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    Hz musa 40 gün tur dağında allah la görüştükten sonra kavminin yanına geldi bir De ne görsün kavmi altından yapılmış bir buzağı ya tapıyor. İste israiloğulları budur. Bunlar kimseye yar olmazlar
    Cevapla
  • SOYSALMEDYA 3 yıl önce Şikayet Et
    BU BİR OYUN , oyuna gelme EY müslümanlar
    Cevapla
  • Ahmet Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Tiyatro oynuyorlar, abd arabulucu olamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar