Fırtına öncesi sessizliğin yaşandığı Libya'da Türk özel kuvvetler askerleri bir bir ortaya çıkardı, görüntüyü bazı yabancı analistler 'Mükemmel video paylaşıldı' diyerek sosyal medya hesaplarına taşıdı.

Libya'da düğümün çözüleceği Sirte'de gergin bekleyiş sürerken, bugün hem sahada hem de diplomasi alanında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haftalardır Trablus çevresinde Hafter milislerinin tuzakladığı mayınları ve patlayıcıları imha eden Türk askerleri ise, dünyanın gündeminde.

Türk özel kuvvet askerleri, son olarak Trablus'un güneyindeki Selahaddin bölgesinde tuzaklanan mayınları temizledi.

Türk uzmanlar, 'Tökez teli' diye de isimlendirilen ince bir telle yönlendirilmiş mayının sivillerin geçtiği güzergah üzerinde bir ağaç dibine tuzaklandığını belirtiyor.

Söz konusu patlayıcılar Türk askerleri tarafından güvenli şekilde imha edilirken, Libya ordusunun yayınladığı video sosyal medyada büyük ses getirdi.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • SULTAN 08.07.2020 08:45
    Rabbim ordumuza güç kuvvet versin her daim muzaffer eylesin..Ülkemizi öyle güçlü kılsın ki tüm dünyaya hakim olup adalet dağıtsın inşallah.. tabi başımızdan REİSİMİZİ de eksik etmesin...
  • bülent 07.07.2020 14:38
    Rabbim ayaklarına taş değdirmesin, her daim muzaffer eylesin..
  • Alaeddin. Erturk 25.06.2020 23:22
    Kişlasi peygamber ocaği olan ordumuzu, Allah yeryuzundeki tum mazlumlarin umudu ve zalimlerin korkusu eylesin.
  • Nuri 25.06.2020 21:09
    Ne abdye ne rusyaya kanmadan kendi yolumuzla operasyonu durmamaliyız libya özgurlesene kadar yoksa çok buyuk hata etmiş oluruz müzakere etmekle
  • Vatan evladı 25.06.2020 20:32
    Allah askerimizi korusun,her daim muzaffer etsin.
Daha fazla yorum görüntüle