Yunan basını PKK'lı Karayılan'ın Türkiye tehditlerini manşete taşıdı

Yunan medya kuruluşlarından Greek City Times, Türkiye'nin turizmdeki güvenilirliğini sarsmak için PKK'nın elebaşı Murat Karayılan'ın tehditlerini manşetlerine taşıdı. Yunanistan PKK ile el birliği edip, Karayılan'ın "Türkiye'ye gelecek turistlerin başına bir şey gelirse sorumlusu değiliz" sözleriyle Türkiye'nin turizmdeki itibarını sarsmaya çalışıyor.

Yunan basını PKK'lı Karayılan'ın Türkiye tehditlerini manşete taşıdı
Yunan basını PKK'lı Karayılan'ın Türkiye tehditlerini manşete taşıdı
GİRİŞ 25.06.2020 12:04 GÜNCELLEME 25.06.2020 12:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetiyle 50 büyükelçi ve 51 basın mensubunun Türkiye'yi ziyaret etmesi, dünya basınında "Türkiye tatil için güvenli ülke" başlıklarıyla karşılık bulmuştu. Özellikle uluslararası alanda, koronavirüs sonrası tatil süreci için elde edilen bu başarıya Yunanistan alçakça saldırılar düzenliyor.

 

 

Yunanistan'ın Greek City Times isimli medya kuruluşu, PKK elebaşı Murat Karayılan'ın Türkiye'ye yönelik tehditlerini kullanarak turizmi baltalamaya çalışıyor. 

 

 

TEHDİTLERİ MANŞETLERİNE TAŞIDILAR

Yunanistan entrikalarla Türkiye'nin bu alanda elde ettiği itibarı sarsmaya çalışırken, alçakça yollara başvuruyor. Onlardan biri de, Paul Antoniopulos'un kaleme aldığı PKK elebaşı Murat Karayılan'ın asılsız tehditlerini manşetlerine taşımak oldu.

PKK elebaşının terör yanlısı basın organlarına verdiği röportajdan kesitlere yer veren Greek City Times, Karayılan’ın “Türkiye bir savaş alanı ve seyahat etmek için güvenli bir rota değil.” sözlerine yer verdi. PKK elebaşının, “Turistleri hedef alacağımızı söylemiyorum, ama burada bir savaş var. Savaş bölgesine girip hasar görürlerse sorumluluk alamayız.” sözlerini tam sayfa manşete taşıdı, adeta PKK'nın sözcülüğünü üstlendi.

YORUMLAR 7
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    acizligin bu gadarı zhuauhauh kimden medet umuyorlar zhuuauhau allah daha beter etsizn sizi
    Cevapla
  • cengizkaman 3 yıl önce Şikayet Et
    yüzbinlerce genc yüzbinlerce emekli ordu mensubu polis jak özel harekat mensubu bulunan bir ülkede gerekirse elimizde silahlarla nöbet tutarız bizler türk milletiyiz ne karayılan ne yunan tanırız yagmur olur yagarız ğüneş olur dogarız sonsuza kadar yaşasın türkiyem inş
    Cevapla
  • haydaa 3 yıl önce Şikayet Et
    savaş değil daglarda bayram temizligi var. necis canlilar toplaniyor.
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yenildiklerini biliyorlar ama hazmedemiyorlar, bu nedenle cok uyanik olmaliyiz, bunlardan her sey beklenir, bunlar, hitler ülkelerini isgal ettiklerinde, generallerine kadar, ülkemize sigindiklarini unuttular.
    Cevapla
  • haydaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye de savas yok daglarda kurban bayrami temizligi var. leşler ve necis canlilar toplaniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!