Dehşete düşüren fotoğraf: Çölün ortasında korona mezarlığı

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini sürdürüyor. Ölümlerde artışın yaşandığı yerlerden biri de Irak. Peş peşe gelen ölümlerle başa çıkmak için Irak yönetimi, Necef'te çölün ortasına koronavirüs mezarlığı yaptı. Mezarlığın havadan çekilen görüntüsü dehşete düşürdü.

Dehşete düşüren fotoğraf: Çölün ortasında korona mezarlığı
Dehşete düşüren fotoğraf: Çölün ortasında korona mezarlığı
GİRİŞ 28.06.2020 14:50 GÜNCELLEME 28.06.2020 14:57
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını normalleşme döneminde. Pandeminin üzerinden geçen süre zarfında halen tedavi ve aşı çalışmaları devam ederken, normalleşme döneminden bağımsız olarak bazı ülkelerde halen ölü sayılarında hızlı bir artış yaşanıyor. O ülkelerden biri de Irak. 

 

 

Pozitif vaka sayılarıyla ölümlerin artış gösterdiği ülkede, hükümet çölün ortasına dev, koronavirüs mezarlığı inşa etti.

ÇÖLÜN ORTASINDA DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜ

Özellikle artan ölüm oranları karşısında adeta eli kolu bağlanan Irak yönetimi, Necef'te çölün ortasına koronavirüs mezarlığı inşa etti. Brezilyalı fotoğrafçı Gabriel Chaim, mezarlığı havadan görüntülerken, sosyal medyada paylaştığı bu fotoğraf karesi görenleri dehşete düşürdü.

 

 

Fotoğrafta, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirenler için inşa edilen dev mezar görüldü. Çölün ortasında yer alan bu mezarın genişletilmesi için çalışmaların sürdüğü görüldü.

IRAK'TA KORONAVİRÜS BİLANÇOSU

Irak Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son 24 saatte ülke genelinde Kovid-19 nedeniyle 101 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 69 yeni vaka tespit edildiği belirtildi.

Kovid-19 kaynaklı can kaybının bin 660'a, vaka sayısının 43 bin 262'ye yükseldiği kaydedilen açıklamada, iyileşen sayısının da 19 bin 938 olduğu aktarıldı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Maestro 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben hâlâCorona meselesine inanmıyorum nedense ya. Sanki kolektif bir oyun ya da yalanın içindeyiz. Belki de yanılıyorum. Ama insan hiç mi bir önermesine cevap bulamaz arkadaşlar?
    Cevapla
  • adil 3 yıl önce Şikayet Et
    hastalığı atlatan doktorları dinle sonra anlarsın
    Cevapla
  • Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Korona'ya yakalanırsanız inanırsınız o zaman.
    Cevapla
  • dunyadadurur 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana katılıyom kardeşim Gine bişeyler yuturuyolar bize corono morono bahane olay şahane hiç ama hiç inanasım yok
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar saçma sapan yorum yapmayın dünyada yılda yani 8.5 milyar insandan 650 bin insan gripten ölmüştür eger bu corona tüm dünyada enfekte olursa 1 ile 2 milyar insan ölecektir o yüzden Coronavirus ile gripi karistirmayin Bu virüs Tüm virüslerden daha ölümcül
    Cevapla
  • Cahilsavas 3 yıl önce Şikayet Et
    Tum viruslerden daha bulasici desen anlarim. Oldurme orani yuzde 2 olan bir viruse tum viruslerden daha tehlikeli demiş. Hiv in oldurme orani yüzde 100. Sıfır bilgi ile yorum yapiyorlar. Cildiricam.
    Cevapla
  • Remzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimileri "grip bile daha çok insan öldürüyor, kovid19 çok abartıldı" demeye devam etsinler. Gripten ölenlere toplu mezar açıldığı nerede görülmüş?
    Cevapla
  • Isbnn 3 yıl önce Şikayet Et
    Gripten daha çok ölüyor. Covid bulaşıcı olduğu icin ayrı mezar yapılıyor. Yer yokluğundan değil.
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyemiz elhamdülah bu vürüsünde üstesinde geldi bazilar sağirdır dilsizdir kördür sırf hükümeti kötülemek için iftiraya başvuruyorlar ülkemizle gurur duymaliyiz bize düşman ülkelere ilaç yardiminda bulunduk allah devletimizi muzafer etsin
    Cevapla
  • özlüsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede gömülenler de benzer durumda. 5bin kişi nasıl gömüldü? hatta haber yapıldığında yasaklama geldi fotograflara. yani başkasında olunca kötülemek ve abartmak ahlak dışı bir davranış neticede ölümcül bir hastalık bu.
    Cevapla
  • Yorumsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl gömülüyor? Biliyorsan söyle
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    kim neyi kötülüyor haberi bile okumamışsın yorum yazıyorsun.
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi iyi oku kötülemekten ziyade hastalık böyle kötü bişi tedbirli olun manası çıkar. Hatta bir hemşire ölürken görseniz onları kimse tedbirsiz davranmaz diyor
    Cevapla
  • Berat44 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne anlatıyorsun sen ırağın verdiği gerçekmi zannediyorsun artı nüfus yoğunluğu hangi ülkenin fazla hamdolsun ülkemizde bu süreç güzel yönetiliyor inşallahda son bulur bu hastalıktan biran evvel kurtuluruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi