Beklenmedik artış sonrası ABD'den felaket açıklaması! Önünü alamıyorlar...

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki sert artışla ilgili, "Kovid-19 vaka artışı, bugüne kadar gördüğümüz en kötü fırlayışın çok daha ötesinde" değerlendirmesinde bulundu.

Beklenmedik artış sonrası ABD'den felaket açıklaması! Önünü alamıyorlar...
Beklenmedik artış sonrası ABD'den felaket açıklaması! Önünü alamıyorlar...
GİRİŞ 03.07.2020 06:06 GÜNCELLEME 04.07.2020 11:52
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

ABD'de dün bir günde 50 bin 203 vaka ile salgında rekor seviyeye ulaşılmasının ardından, Fauci BBC'ye röportaj verdi. 

 

 

EN KÖTÜ FIRLAYIŞIN ÇOK DAHA ÖTESİNDE

Beyaz Saray Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü üyesi de olan Fauci, ABD'deki salgında "kasvetli" günler yaşandığını vurgulayarak "Son günlerdeki Kovid-19 vaka artışı, bugüne kadar gördüğümüz en kötü fırlayışın çok daha ötesinde. Bu iyi haber değil" yorumunda bulundu. 

 

 

Yeni vakaların yarısından fazlasının Arizona, California, Florida ve Teksas'ta görüldüğüne işaret eden Fauci, "Bu salgını kontrol altına almalıyız ya da ABD daha da büyük bir salgın riskiyle karşı karşıya kalır." ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 29
  • Recepali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin. Özellikle bu emperyalist ve siyonist ülkelerin tam anlamıyla Allah belalarını versin. Müslümanların ayağa kalkacağı birleşip kafirlere karşı koyacağı yok bari Allahtealadan medet umalım
    Cevapla
  • Murat76 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah İslam alemini, İslam aleminde de özellikle Türkiyemizi çok daha güçlü ve önder olarak bu salgından çıkmayı nasip etsin.
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD zaten yardima ihtiyaci var ne yapalim???
    Cevapla
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.aptal coni sen bu dünyayı sahipsiz mi sandın.her şeyin sahibi olan yüce Allah İbrahim 42-43 de (Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! O sadece, onların işini bir güne erteliyor ki, o gün gözler dehşetten dışarı fırlamış; Başları yukarıya kalkık, bakışları bir noktaya sabitlenmiş, zihinleri bomboş kalmış olarak toplanma yerine koşarlar).al sana cehennem
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    insallah yok olursnz alacak gavurlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'