Putin'den ABD'ye LGBT göndermesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Moskova Büyükelçiliğine LGBT'yi simgeleyen bez parçasının asılmasına ilişkin, "Onlar, orada kimin çalıştığına dair bir şey gösterdiler." dedi.

Putin'den ABD'ye LGBT göndermesi
Putin'den ABD'ye LGBT göndermesi
GİRİŞ 03.07.2020 20:39 GÜNCELLEME 03.07.2020 23:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Putin, Anayasa Değişikliği Komisyonu ile yaptığı toplantıda, ABD'nin Moskova Büyükelçiliğinde LGBT'yi simgeleyen renkli bez parçasının asılmasını değerlendirdi.



'BU KONUDA POZİSYONUMUZ NETTİR'

 

 

Vladimir Putin, "Onlar, orada kimin çalıştığına dair bir şey gösterdiler. Fakat bu, korkutucu bir şey değil. Bununla ilgili birçok kez açıklama yaptık. Bu konuda pozisyonumuz nettir. Rusya'da ırk, cinsiyet, milliyet ve dine göre hakların sınırlanmasıyla ilgili hiçbir şey olmadı ve olmayacak." yorumunda bulundu.

Rusya'da yarından itibaren yürürlüğe girecek anayasa değişikliklerinin 72. maddesinde yer alan "erkek ve kadının birliğinden oluşan evlilik kurumunun korunması" ifadesi ile eşcinsel evliliklerin yolu kapatılıyor.

 

 

YORUMLAR 3
  • abd ...bayragi 3 yıl önce Şikayet Et
    yakinda chp de chp amlemini abd gibi rengarenk yapabilir cunku lgbt yi en atesli savunucusu olmasi aceba chp bastirilmis duygularinin aciga vurumu olabilir buda chp amblemininde renglenmesine sebep olabilir
    Cevapla
  • Ayarcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'nın yükselişini potin sağladı.adam ölene kadar başkan... her bir kararı tartışılır ama bu lgbt konusunda ki kararı çok doğru... eşcinsel evlilik vs toplum ahlakını dinamitleyen kararlar insan onurunu zedeler...
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin tavrı ne ? HDP belli LGBT. Dağdakiler zaten fiilen yaşıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu