Seul Belediye Başkanı ölü bulundu

Güney Kore'nin başkenti Seul'ün Belediye Başkanı Park Won-sun'un kızı, babasının ortadan kaybolduğunu bildirmişti. Park Won-sun'un ölü bulunduğu duyuruldu. Belediye Başkanı'nın ölüm sebebine ve olayın detaylarına ilişkin bilgi verilmedi.

Seul Belediye Başkanı ölü bulundu
Seul Belediye Başkanı ölü bulundu
GİRİŞ 09.07.2020 14:39 GÜNCELLEME 10.07.2020 07:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Güney Kore'nin başkenti Seul'ün Belediye Başkanı Park Won-sun geçtiğimiz günlerde kaybolmuştu. Perşembe günü erken saatlerde Park'ın kızının polisi arayarak babasının kayıp olduğunu bildirmesi sonrası arama çalışmaları başlatılmıştı. Kızı, 64 yaşındaki Park'ın evden ayrılmadan önce "vasiyete benzer" bir sesli mesaj bıraktığını söylemişti.

 

Park Won-sun'un ölü bulunduğu duyuruldu. Belediye Başkanı'nın ölüm sebebine ve olayın detaylarına ilişkin bilgi verilmedi.

Ülkenin önde gelen insan hakları savunucularından ve sivil aktivistlerinden olan Park Won-sun, 2011'de Seul Belediye Başkanı seçilmişti. Kentin sevilen başkanı geçen haziranda 3'üncü ve son dönem için yeniden bu göreve seçilmişti. Devlet Başkanı Moon Jae-in'in lideri olduğu liberal Demokrat Parti üyesi olan Park, 2022 seçimlerinde liberallerin potansiyel devlet başkanı adayı olarak görülüyordu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Emperyal şeytanlar iyi insanları istemezler. İnfaz etmişlerdir adamı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi