ABD'ye ait savaş gemisinde büyük yangın!

ABD’de limanda demirli bulunan USS Bonhomme Richard’ın isimli savaş gemisinde yangın çıktı. Görgü tanıkları ise gemide patlama sesi duyduklarını ve ardından yangın çıktığını iddia etti.

GİRİŞ 13.07.2020 00:56 GÜNCELLEME 13.07.2020 03:10
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

ABD’nin California eyaletine bağlı San Diego kentindeki San Diego Deniz Üssü’nde rutin bakımlar nedeni ile demirli olan USS Bonhomme Richard’ın isimli savaş gemisinde yangın çıktı. San Diego İtfaiye Departmanı bağlı ekipler yangına hem karadan hem denizden müdahale ediyor.Görgü tanıkları ise gemide patlama sesi duyduklarını ve ardından yangın çıktığını iddia etti.

EN AZ 21 KİŞİ YARALANDI

Yaklaşık 1000 mürettabat kapasitesine sahip gemide hafta sonu olması nedeniyle yangın esnasında sadece 160 mürettebatın olduğunu kaydeden Mike Raney, hafif şekilde yaralanan 4 sivil ile 17 mürettebatın hastaneye nakledildiğini ifade etti.

ABD Donanması, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Üs ve yerel itfaiye ekipleri, San Diego Deniz Üssü'nde bulunan USS Bonhomme Richard’ın üzerinde devam eden yangına müdahale ediyor” ifadelerini kullandı. Donanma Sözcüsü Krishna Jackson, yaptığı açıklamada geminin rutin bakım için San Diego limanında demirli olduğunu aktarırken, yangın sırasında denizcilerin gemide olmadığını açıkladı.

Öte yandan, USS Bonhomme Richard 2012 yapımı “Savaş Gemisi" ve “Cesaret Eylemi” adlı iki Hollywood yapımı filmde kullanılmıştı. Amfibi saldırı gemisi olan USS Bonhomme Richard en son Güney Kore’de yapılan manevralarda görev almıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 68
  • Husam 3 yıl önce Şikayet Et
    Uçak gemileri de bı yanaydı çok iyi olacaktı kâfirin
    Cevapla
  • Habibcan uz 3 yıl önce Şikayet Et
    Og iyi olmuş daha beter olur inşallah
    Cevapla
  • 500 t 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir yangın hiç bu kadar güzel olmamıştı.
    Cevapla
  • YAVUZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakında pentagon da yanar kül olur..İNŞALLAH
    Cevapla
  • ELEKTROMANYETİZMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Uydulardan bir noktaya yönlendirilen Elektromanyetik dalgalarla belirli bir alan mikrodalga fırın haline getirilebilir, yakıt depoları patlatılabilir, yağmur ormanlarında bile yangınlar çıkarılabilir, patlayıcılar bulundukları yerde patlatılabilir. Maddenin esası Elektromanyetik frekanslardır. Bu konu yeni icatlar için, bilenlere çok geniş bir alan açar. Elektromanyetizma tek başına bir ders olarak liselerde okutulmaya başlanmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler