İngilizlerden çarpıcı kıyamet öngörüsü! Kur'an-ı Kerim ve hadisler referans alındı

İngiliz medyasından Daily Star, Kur'an-ı Kerim ve hadis kitaplarında yer alan kıyamet uyarılarını yayımladı. Gazetenin "Kıyamet Günü için 77 küçük ve 12 büyük alamet öngörüldü" başlıklı haberinde, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgının İslam dünyasında "Kıyamet Günü" en büyük kıyamet alametlerinden biri olarak gösterdiği ifade edildi.

İngilizlerden çarpıcı kıyamet öngörüsü! Kur'an-ı Kerim ve hadisler referans alındı
İngilizlerden çarpıcı kıyamet öngörüsü! Kur'an-ı Kerim ve hadisler referans alındı
GİRİŞ 18.07.2020 17:48 GÜNCELLEME 18.07.2020 17:48
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

İngiliz medyası, Kur'an-ı Kerim ve hadis kitaplarında yapılan incelemelerde "Kıyamet Alametleri" başlıklı yayınladığı haberinde 77 küçük ve 12 büyük kıyamet alametinin yaşanacağına dikkat çekti.

MUSK'IN SPACEX PROJESİ DE DEĞERLENDİRİLDİ

Haberde, uzak mesafelerin kısa sürede kat edilebilecek olmasının da bir kıyamet alameti olduğu ifade edildi.

İngiliz gazetesinin haberinde, ABD'li girişimci Elon Musk'ın SpaceX projesinin de bu alametle ilişkilendirildiği belirtildi.

ZAMAN KAVRAMI İLE İLİŞKİLENDİRİLDİ

Daily Star'ın haberinde Kuran- Kerim'de kıyamet alametlerine geçen ayetlerde yer alan zaman kavramına da değinildi. Zamanın daha hızlı geçmesinin de küçük kıyamet alametlerine dikkat çekildiği haberde, zaman kavramı sosyal medya ile ilişkilendirildi.

İletişim teknolojilerinin gelişmesiyle, internet ve özellikle sosyal medya kullanımının zamanın akışının daha hızlı olmasına neden olduğu belirtilirken, gazete haberinde, "kıyamet alametleri yaklaşıyor" diye uyarıda bulundu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 65
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler Kur!an-ı Kerim'e inanıyorsa iman etmiş demektir. Hayırlı olsun. bütün islam alemine. Desenize ingilizler müslüman olmuş:)))))))
    Cevapla
  • Ramazan kılıçay 3 yıl önce Şikayet Et
    Gözünüz aydın zaten son 10 yıldır kıyamet alametleri yaşıyoruz küçük alametlride büyük alametler kuranıkrimde belirtilmiş bunu degerli gerçek hocalar söylüyorlar onlara kulak vermiyorsunuzda şeytan ingilizemi kulak veriyosunuz kıyameti ne zaman kopacak diye bekleme ibadet et ALLAHA yalvar öldügün gün senin kıyameti kopmuşdur sevgili müslümañ kardeşlerim
    Cevapla
  • El-Eman 3 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler alır kur'an'ı inceler ve bunları size sizi aldatmak istediği bur şekilde size yutturur. Siz rüyalara dalarsınız, onlar atı alıp üsküdar'ı geçerler... yo yo gemi alıp galaxiyi ta geriler de bırakırlar, reisleri de deccal'in ta kendisi olur. O deccal ... Seni nasıl ikna edeceğini bilir ki peygamber bile şerrinden Allah'a sığınmış. Onun için bırak ingilizi de sen kur'an ile dost olmaya bak. O okuyup senin gözünü boyarken uzak kalma kurtarıcıdan... vesselam
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş güzel tespit etmissin...dünyadaki en büyük fitne ve fücür paganist aileler ve ingilizler....
    Cevapla
  • HAKAN.KAPTAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ve Peygamberini sevmekden ve Onlarin gönlünü sevgisini kazanmak için çabalamakdan daha sevimli birşey yoktur.Bu yolda giden kiyameti dert etmez bilhakis Rabbine kavuşmak olarak görür.
    Cevapla
  • Grçk 3 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet mutluluktur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı