Rusya’nın başkenti Moskova’daki en büyük gıda marketlerinden Food City’nin Azerbaycan vatandaşı sahibi God Nisanov, Ermeni ürünlerine yaptırım uyguladı. Nisanov, Rusya’daki Ermenistan Büyükelçiliği’nde görevli üç diplomatın görüşme taleplerini reddetmesinin ardından Ermenistanlı diplomatlar, polis eşliğinde dışarı çıkarıldı.

Azerbaycan-Ermenistan sınırında geçen haftadan beri devam eden çatışmalar gözlerin bu bölgeye çevrilmesine neden oldu. Rusya’nın başkenti Moskova’daki en büyük gıda marketlerinden Food City’nin Azerbaycan vatandaşı sahibi God Nisanov ise, Ermeni ürünlerine yaptırım uyguladı. Moskova’da en büyük gıda marketlerinden biri olan Food City’nin sahibi, Azeri iş adamı God Nisanov, Ermenistan menşeli ürünlere, işletmelerinde yer vermemeye karar verdi.

ERMENİSTANLI DİPLOMATLAR POLİS EŞLİĞİNDE DIŞARI ATILDI

Nasinov'un bu kararından vazgeçirmek üzere görüşme talep eden Rusya’daki Ermenistan Büyükelçiliği’nde görevli 3 diplomat ünlü işadamının kapısını çaldı. Nisanov görüşme talebini reddetti. Ermenistanlı diplomatların ısrarlı davranışları karşısında rahatsız olan Nisanov, durumu Rus polisine bildirdi. Nisanov'un çalışma ofisine gelen Ermenistan Büyükelçiliği'nde görevli üç diplomatın polis eşliğinde dışarı çıkarıldı. O anlar ise amatör kamerayla kayda alındı.

Yorumlar 113 Yorum Var
  • Türk 04.08.2020 05:59
    Önce kararını desteklediği mi bildirmek isterim,bu zamana kadar almasını yadırgadım bunuda belirtmek isterim ,en önemlisi süreklilik olması bütün işadamlarının boykota katılmasını dilerim.
  • Momedo 03.08.2020 15:13
    Azeri vatandaşın adı dikkatinizi çekmedimi. Adamın adı God. Tevbe Ya RABBi Böyle isimmi olur. İsmini değişmen o adamlarıı dışarı atmandan daha iyi olurdu.
  • Kayserili 30.07.2020 22:43
    Şimdiye kadar neden almış ilginç
  • Tc vatandasi 21.07.2020 11:32
    haddini bilmeyenin haddini bildirirler
  • Guzelde 20.07.2020 13:16
    Bu zamana kadar anlasmasi bile yanlis olmus gec bile kalmis
Daha fazla yorum görüntüle