Beyrut'taki patlamanın bir benzerinin 7 ay önce Suriye'de de gerçekleştiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

TruNews kanalında yayınlanan görüntülerde yorumcu "adeta şoke oldum" diyerek şaşırtıcı benzerliği şu sözlerle ifade etti: Şu an Beyrut'ta yaşanan olay sonrası fark ediyoruz ki Suriye'de 7 ay önce meydana gelen patlama ile aşırı benzerlik gösteriyor. 7 ay önce gördüğüm şok dalgasını Beyrut'ta görmek beni adeta şoke etti, çok belirgin bir benzerlik.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • ......... 09.08.2020 20:04
    Birileri dozaji artirarak deneylerine devam ediyor.bizdeki havai fişek fabrikasindaki yanginda akillara soru işareti birakiyor
  • Hasan 06.08.2020 16:27
    6 senedir orada tutulması manidar. Birileri planı önceden yaptığı anlaşılıyor. Netanyahu 2 sene önce orayı işaret etmişti!
  • Hacivat 06.08.2020 15:31
    Suriye de irak ta iran da lübnanda terörü destekliyor terörle karsilik görürler atesi atesle yenersin masum insanlari öldüren terörist leri besler barindirir silah verirsen böyle olur neye ugradini sasirirsin hizbullah terör örgütü pkk terör örgütü ypg pjak tak sdg elkaide deas terör örgütü bunlara destek olan ülkelerde terörle karsilik verilmeli bae terörle saldiri karsilik verilmeli
  • Serkan Ozkan 06.08.2020 14:19
    Mini drone nukleer bomba. Twitterda videoda ufak bir dron hizla yangina dogru uçuyordu, yangina girer girmez patladi. Zaten bakanlari sevinc aciklamasi yaparken sozde emegi gecenlere tesekkur ediyor. Bu basit bir ironi degil mecazi olmayan bir itiraf.
  • tunctunc 06.08.2020 13:25
    Bu nitrohidard midir ne ise tehlikeli yönü tarimda kullanilan gübre olu$u ve yasak olmayi$i.Yani yerinden satil al patlat.ATom bombasi gibi patliyor.
Daha fazla yorum görüntüle