Azerbaycan: Kardeş Türkiye her zaman bizim yanımızda oldu

Türkiye'ye gelen Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov "Kardeş Türkiye her zaman Azerbaycan'ın yanında oldu. Bölgedeki barışın önündeki engel Ermenistan'ın tutumu" dedi.

Azerbaycan: Kardeş Türkiye her zaman bizim yanımızda oldu
Azerbaycan: Kardeş Türkiye her zaman bizim yanımızda oldu
GİRİŞ 11.08.2020 12:57 GÜNCELLEME 11.08.2020 13:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi ziyaret amacıyla Ankara'da bulunan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi.

 

Görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki ilişkilerin her alanda geliştiğini, ticaret hacminin arttığını söyledi.

Bayramov, "Kardeş Türkiye her zaman Azerbaycan'ın yanında oldu. Bölgedeki barışın önündeki engel Ermenistan'ın tutumu" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • 543 3 yıl önce Şikayet Et
    peki siz türkiyenin yanında tarihten buyana olduzmu lafa gelince her türlü süslümlaflarla 25 tane türk ülkeleriyle biribirinizi kandırıyorsuz ondan sonra menfatiniz içinde türkiyeyle kardeşik diyorsuz peki bu inandırıcımı
    Cevapla
  • fakirrullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Selam tarihe bir göz atmanı tavsiye ederim kurtuluş şavaşında Pakistan ve Azerbaycan en büyük destek vermiştir kimi kundaktaki çocugunu kimi borç alıp mehmetçikle omuz omuza şavaşıp şehit düşmüştür size tavsiyem tarihe bakınız ben sadece kısa ve net olarak en ufak yarımdımları saydım gerisini siz okuyunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'