ABD'de Trump'ın en büyük rakibi Demokrat Parti’nin başkan adayı olan Joe Biden,  New York Times gazetesine seçim süreciyle ilgili verdiği röportajda Başkan Erdoğan ve Türkiye hakkında skandal ifadeler kullandı.

Türkiye'de Erdoğan'a karşı muhalefeti açıkça desteklediğini belirten Biden, ''Erdoğan'a çok farklı bir taklaşım uygulamalıyız. Muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz. Onlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız.'' ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİNİ AKILLARA GETİRDİ


Biden'in sözleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde "Önümüzdeki ilk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız" açıklamasını akıllara getirdi.

Yorumlar 443 Yorum Var
  • ASILBEY@06ÇUBUK 03.12.2021 18:42
    Biden Erdoğanı devirmek için muhalefeti desteleyeceğiini açık açık belirmesine rağmen,muhalefetten birisi çıkıp ey Amerika ey Biden sen kim oluyorsun TC. nin iç işlerine karşıyorsun demiyor. Bize baston lazımsa kendi bastonumuzu kullanırız. bağa girmek için başkasının bastonu lazım değil diye neden açıklama yapmıyorsunuz.
  • Mehmet ist 03.12.2021 16:38
    Ey bidon kafalı biden o eski günler geride kaldı senin gücün yetmez sayın Erdoğan'a bu sevda senin gibileri ezer geçer Allah'ın izniyle ey güzel ülkemin insanları bu ülkeye bu bidon kafalı ayar verecekmiş duyun
  • Ahmet 03.12.2021 15:58
    Her zaman söylüyorum Sayın KILIÇDAROĞLU'Sen iki tane danayı otlatamazsın.Boşuna çırpınma'.
  • toto 18.08.2020 22:10
    oldu olacak türkiye'ye bir genel vali atayın istediğiniz vasıflara sahip, olmadı prens, kral benzeri bir şey de olabilir. yönetmesi daha kolay olur sizin için biden efendi
  • esven 18.08.2020 14:49
    Aptal adam sen şimdiye kadar Türkiye nin desteğiyle Amerikaydın. Ama artık eski Türkiye yok sen bunun yeni farkına vardın,endişelenmenin nedeni bu.Şayet seçilirsen Türkiye ye karşı mikser gibi hareket etmeyip iyi geçinmenin yollarını ara.
Daha fazla yorum görüntüle