Kuzey Kore'de şoke eden iddia! Kim'den korkunç talimat!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un "ülkedeki tüm evcil köpeklerin toplatılması talimatı verdiği" iddia edildi. Kuzey Koreli evcil köpek sahipleri de hayvanların ülkedeki gıda sıkıntısının önüne geçmek için kullanılabileceğinden endişe ettiği belirtildi.

Kuzey Kore'de şoke eden iddia! Kim'den korkunç talimat!
Kuzey Kore'de şoke eden iddia! Kim'den korkunç talimat!
GİRİŞ 18.08.2020 00:00 GÜNCELLEME 18.08.2020 00:00
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Daily Mail'in haberine göre, Güney Kore'nin Chosun Ilbo gazetesine açıklama yapan bir kaynak, Kim'in, evcil köpekleri "burjuva ideolojisinin ve kapitalist yozlaşmanın sembolü" olarak gördüğünü söyledi. 

 

 

İsminin açıklanmasını istemeyen kaynak, yetkililerin köpek beslenen evleri tespit ettiğini, sahiplerini hayvanlarını vermeye zorladığını ya da hayvanlara zorla el koyduğunu iddia etti. 

Haber kaynağı, "Bazı köpekler, devletin işlettiği hayvanat bahçelerine gönderiliyor ya da köpek eti restoranlarına satılıyor." ifadesini kullandı. 

 

GIDA SIKINTISININ ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN KULLANILACAK

Kuzey Koreli evcil köpek sahipleri de hayvanların ülkedeki gıda sıkıntısının önüne geçmek için kullanılabileceğinden endişe ettiği belirtildi. 

Birleşmiş Milletlerin (BM) bir süre önce yayımladığı bir rapor, Kuzey Kore'nin 25,5 milyon nüfusunun yüzde 60'ının, Pyonyang yönetiminin nükleer programı nedeniyle uygulanan uluslararası yaptırımlarla kötüleşen "yaygın gıda kıtlığı" ile karşı karşıya olduğunu ortaya koymuştu.

YORUMLAR 29
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorsan islam'da ırkçılık yoktur derler. Ne zaman Kore ya da Çin ile ilgili bir yalan ortaya atılsa hemen nefret kusarlar
    Cevapla
  • Feyzullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek istediğin şey islamda ırkçılık olduğu mu?
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    hazır el atmışken burdakileride yollayalım kuzey koreye. destek olalım arkadaşlara.
    Cevapla
  • vatoz 3 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ediyorum, çok doğru karar
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ırktan hangi dinden olursa olsun Allahın Eşref-i Mahlukat olarak adlandırdığı insanın bir kılına bile zarar gelmemesini bütün köpeklerin öldürülmesine yeğlerim.Bu tür asparagas haberlerin tek bir amacı vardır bazı yöneticileri ve yönetim sistemlerini öcü gösterip Emperyalizmi ve kapitalizmi yüceltme sevdasıdır.
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet ÇİN' de Komünist Kuzey Kore de , Emperyalistler ve Kapitalistler için ÇİN makbul K.Kore makbul değil öyle mi ? Neye göre K.Kore makbul değil peki ; Nükleer silahlara sahip ve ABD ye karşı devletini ve halkını korumaya çalıştığı için mi ? İnan biz de senin gibi ABD-AB ve Manda güdümü isteyenlerle aynı ülkede yaşamak istemiyoruz ama elden başka bir çare gelmiyor ki ....
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    O ülkede yaşamak istemezsin. Öcü deyip geçme.
    Cevapla
  • Burhan 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk cümleni ters yazmış olabilir misin?
    Cevapla
  • Aylin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de şu açıdan bakın. Ülkesini ayakta tutmak için dış güçlerden ajanlardan malum emperyalist güçlerden kendince koruma adına çabalayan kominist bir ülkenin lideri.....Eskiden çok kızıyordum ama dünya üzerinde küçük ülkelerin üstüne oynan entrikaları gördükçe artık eskisi kadar kızamıyorum..
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    korede ne var ki? Tarım, hayvancılık yok insanlar açlıktan bitmiş, tükenmiş. Doğal kaynak olsa satar rahatlarlar. Bunca insanı kontrol altında tutmak için baskı, ver ceza, hakların gasp edilmesi ile gidiyor bakalım ne kadar gider. Yanında güney kore var. Dünyanın sayılı ülkelerinden. 50 yıl önce ikisi aynı ülke idi. Aradaki uçurumu görmek lazım. Güney koreyi kim sömürüyor? Başka açıdan bakarsan kuzey koreyi kim yon ve ailesi sömürüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti