Mısır'dan Atina ile yapılan anlaşmaya onay

Mısır Meclisi, Yunanistan ile yapılan deniz yetki alanlarını sınırlandırma anlaşmasını onayladı.

Mısır'dan Atina ile yapılan anlaşmaya onay
Mısır'dan Atina ile yapılan anlaşmaya onay
GİRİŞ 18.08.2020 07:52 GÜNCELLEME 18.08.2020 07:52
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Mısır merkezli El-Beled Televizyonu'nun internet sitesinde yer alan habere göre, Meclis Anayasa ve Yasama Komisyonu, söz konusu anlaşmaya onay verdi.

 

Karar metnine göre, anlaşmanın iki taraf arasındaki deniz yetki alanlarını kısmen belirlediği, ileride yapılacak görüşmeler neticesinde bu sınırların tamamının belirleneceği kaydedildi.

Atina yönetimi, 9 Haziran'da İtalya, 7 Ağustos'ta ise Mısır ile Münhasır Ekonomik Bölge (MEB) anlaşmaları yapmıştı.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR 48
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Çakallık yapan bir devlet başkanı mı arıyorsunuz? Alın işte size,canı kanı beş para etmeyen çakalların alası.
    Cevapla
  • Bir garip yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Babaları gelsin kurşun 2.5 lira ya devlet paşa ya kuzgun lese
    Cevapla
  • Vay bee 3 yıl önce Şikayet Et
    İnat İle yönetilen Türkiye ve Türkiyenin Yıllardır Mısır’da Tek bir tane Danışmanlık Veya Konsolosluk - Elçilik yok ... Bu Nasıl DIŞ Politika ???
    Cevapla
  • Yağız 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi len! Bişey biliyormuş gibi yorum yapma, darbeci sisi gelene kadar Mısır da elçilikte, konsoloslukta vardı, hala anlamıyorsunuz, ne mal insanlarsınız siz
    Cevapla
  • thu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de devlet haysiyeti var onu da korumak gerekir. İnat ile değil desteğimizle yönetiliyor.
    Cevapla
  • Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim art niyetlisiniz anlamiyo anlamak istemiyosunuz. Mursi döneminde mısır ortadogu da en iyi anlaştığımız devletlerdendi sisi doneminde ne oldu acaba? Sisi nili israile (etiyopya krizinde krizi derinlestiren israildi) peşkeş çekti, orduyu israile peşkeş çekti, akdenizi yunana israile peşkeş çekti, Filistin'i israile peşkeş çekti, Kudüs'ü israile peskes cekti Allah aşkına israilin kuklasi, tasmalısı TÜRKİYE ile hangi konuda ne şartlarda anlaşacak? İpini tutanlar önüne yağlı kemiğini verenler konusturmadan sinsi bizimle ne konuşacak? Şimdi bos yapma birsey bildiginizi zannedip atıp tutmayın...
    Cevapla
  • fergan 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesele Mısır'da elçilik olup olmaması değil. Eğer sen terör örgütleri ile Suriye'de Irak'ta mücadele etmeyip Libya'da Doğu Akdeniz'de sahada olmasan zaten bir mesele olmayacaktı. Buralarda var olduğun için Mısır'da elçiliğin de olsa sisiler pisiler yine senin karşında olacaktı. Sisileri oraya getirenler Türkiye'nin büyümesini engellemek isteyenlerdir hala anlayamadınız mı?
    Cevapla
  • Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim art niyetlisiniz anlamiyo anlamak istemiyosunuz. Mursi döneminde mısır ortadogu da en iyi anlaştığımız devletlerdendi sisi doneminde ne oldu acaba ? Sisi nili israile ( etiyopya krizini derinlestirenlerdi ) peşkeş çekti, orduyu israile peşkeş çekti, Filistin'i israile peşkeş çekti ya Allah aşkına israilin kuklasi tasmalısı TÜRKİYE ile hangi konuda ne şartlarda anlaşacak? İpini tutanlar, yağlı kemiğini verenler konusturmadan sinsi bizimle ne konuşacak? Şimdi bos yapma birsey bildiginizi zannedip atıp tutmayın.
    Cevapla
  • Gümüş 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Akdeniz’deki bütün haklarından vazgeçip, sahilden öteye geçmesin mi? Sonra ne olcak? Neye göre böyle bir iddia ile Türkiye’yi inatçı konumunda suçluyorsun.
    Cevapla
  • Bulut 3 yıl önce Şikayet Et
    Birinin atası medusa, diğerinin ki firavun... Bunlarla pazarlık olmaz, doğru vakit ve yer de anlayacakları dili TÜRKİYE konuşacaktır. Kılıç kınından çıkmıştır gayrı kan akmadan girmeyecek gibi görünen o. Allah devletimizi muzaffer eylesin.
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Laz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen yaptirana bak .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi