Portekiz Cumhurbaşkanı boğulmak üzere olan iki kadını kurtardı

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, Algarve bölgesindeki bir sahilde kanoları alabora olunca boğulma tehlikesi geçiren 2 kadının kurtarılmasına yardım etti. Marcelo Rebelo de Sousa, kadınların akıntıya kapıldığını ve çok su yuttuklarını söyledi

GİRİŞ 19.08.2020 11:13 GÜNCELLEME 19.08.2020 11:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Portekiz'in Algarve bölgesinde bulunan Praia do Alvor sahilinde, 71 yaşındaki Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, kanoları alabora olunca boğulma tehlikesi geçiren 2 kadını fark edip, hemen suya atladı.

 

 

Marcelo Rebelo de Sousa'nın ardından çevredekiler de kendini denize attı. Cumhurbaşkanı ve çevredekilerin yardımıyla kadınlar boğulmaktan kurtarılıp sahile çıkarıldı.

"AKINTIYA KAPILDILAR, ÇOK SU YUTTULAR"

DHA'da yer alan habere göre ülkenin, koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntıya giren turizm sektörünü yeniden canlandırmak amacıyla bölgede tatilde olan Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, kadınların Praia do Alvor'a sürüklenmeden önce yakındaki bir sahilde akıntıya kapıldıklarını söyledi. Kadınların kanosunun alabora olduğu ve çok su yuttukları ifade edildi.

 

 

Marcelo Rebelo de Sousa'nın ardından çevredekiler de kendini denize attı. Cumhurbaşkanı ve çevredekilerin yardımıyla kadınlar boğulmaktan kurtarılıp sahile çıkarıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş muz Cumhuriyeti gibi ülkeleri örnek vermeyin. Burada sayın Cumhurbaşkanımızın korumaları bile yetersiz kalıyor dostu da çok düşmanı da çok malum vatansever de çok vatan haini de çok
    Cevapla
  • Sel 3 yıl önce Şikayet Et
    Baskan dedigin herkese yardim etmesi cok takdire sayen olan bir sey.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma