Devlet başkanının çocuk diye havaya kaldırdığı kişi cüce çıktı, yere fırlattı

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sırasında yaptığı bir ziyarette, takım elbise giymiş ve yüzünde maske olan cüce bir vatandaşı “çocuk” sanıp kucağına aldı.

GİRİŞ 21.08.2020 11:26 GÜNCELLEME 21.08.2020 11:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Daily Star’ın haberine göre kameralara yansıyan görüntülerde, pazartesi günü ülkenin kuzeydoğusunda yer alan Aracaju şehrini ziyaret eden Jair Bolsonaro, havaalanında bir grup vatandaşın sevgi gösterileri ve tezahüratlarıyla karşılandı.

 

 

Kısa süre önce Kovid-19 teşhisi konduktan sonra tedavi edilen ve ziyarette maske takmadığı görülen Bolsonaro, grubun içinde yer alan takım elbiseli ve kravatlı bir kişiyi çocuk sanıp havaya kaldırdı.

Brezilya liderinin omzuna çıkardığı bu kişi "Efsane Bolsonaro!" diye bağırdı.

 

 

Sosyal medyada hızla yayılan ve en az 1,7 milyon kez izlenen videoda, yakınlarda bir kadının "Bu bir çocuk mu?" dediği duyuldu.

Hatasını sonradan fark eden Bolsonaro kucağına aldığı vatandaşı hızla yere bıraktı.

Gazete, siyasetçilerin seçmenden puan toplamak için çocukları kucağa alıp öpme geleneklerini hatırlatırken, Bolsonaro’nun bu hamlesiyse ters tepti.

Brezilya lideri sosyal medyada alay konusu olurken, kullanıcılardan biri, "Ah lanet olsun bu bir cüceymiş der gibi baktığı o an en iyisi. Yüzü çok komik" diye yazdı.

Bir başkası da "Lanet maskeler! Kendi aile fertlerini bile tanıyamıyor insan. Bunun bir çocuk mu cüce mi olduğunu kim bilebilir?" ifadesini kullandı.

Ocak 2019’da iktidara gelen sağcı Brezilya lideri, ülkesinde de ağır yıkıma yol açan koronavirüs salgınını "hafif bir nezle" diye niteleyerek hafife almış, tecrit yasaklarını uygulamaktan uzak durması nedeniyle de büyük çapta tepki çekmişti.

Son verilere göre Brezilya 3,5 milyondan fazla vaka ve 112 bini aşkın can kaybıyla küresel salgında ABD’den sonra ikinci sırada geliyor.

KAYNAK: INDEPENDENT TÜRKÇE
YORUMLAR 2
  • VANli 3 yıl önce Şikayet Et
    Yere fırlatma yok, koruma yere indiriyor.
    Cevapla
  • Salim 3 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaha Komik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor