Rusya ve Türkiye askerleri Suriye’de ilk kez ortak tatbikat gerçekleştirdi

Rusya’nın Suriye’deki Tarafları Uzlaştırma Merkezi’nin Başkan Yardımcısı Aleksandr Grinkeviç’e göre, Rus ve Türk askerleri Suriye’de militanları etkisiz hale getirmeye, zarar gören teçhizatları tahliye ve yaralılara yardıma yönelik ortak tatbikat gerçekleştirdi. Bu, taraflar için Suriye’de bir ilk oldu.

Rusya ve Türkiye askerleri Suriye’de ilk kez ortak tatbikat gerçekleştirdi
Rusya ve Türkiye askerleri Suriye’de ilk kez ortak tatbikat gerçekleştirdi
GİRİŞ 01.09.2020 14:46 GÜNCELLEME 01.09.2020 14:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Grinkeviç, Rus askeri polisleri ve Türk askerleri arasında Suriye’de ilk kez ortak tatbikat gerçekleştirildiğini ifade etti.

İLK ORTAK TATBİKAT GERÇEKLEŞTİ

Grinkeviç’e göre, tatbikat kapsamında yasadışı oluşumların sabotaj gruplarının beraber etkisiz hale getirilmesi, zarar gören teçhizatların tahliyesi, yaralılara tıbbi yardım sağlanması yönünde çalışmalar gerçekleştirildi.

Grinkeviç, 31 Ağustos’taki ilk tatbikatla, Rus ve Türk güçlerinin İdlib’deki gerilimi azaltma bölgesinde yürüttüğü ortak devriyenin güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığını ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Adiniz Soyadiniz 3 yıl önce Şikayet Et
    öbür tarafdanda pyd ile anlas. olacak is degil bunlar. bize kitli imha silahlari lazim. kisasa kisad olsun. bunlar bizi atomla tehdit ediyorlar ya. bundan sonra banada bir Türkden baskasi müslümanim demesin
    Cevapla
  • Kazık 3 yıl önce Şikayet Et
    Akdenizde de bir ortak tatbikat yap bak gör sen yunanı ve avrupayı nasıl titroyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar